Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek bunkóság lenne...

Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy eljegyezték, és 1 hét múlva lesz egy ilyen kis összejövetel, ahol a srácnak a családja lesz ott, meg a mi családunk.

Engem viszont egyáltalán nem érdekel az egész, sőt alapból más programom lenne, nővérem viszont (anyámmal együtt) fel van háborodva, hogy de igenis mennem kell, meg minden. Mintha egy esküvő lenne..

Szerintetek? Tényleg nem érdekel az egész.

2015. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 A kérdező kommentje:

Na, végül úgy lett, hogy 3-ra mentem a programra, 4-kor pedig elmentem onnan és mentem nővéremhez.

Rohadtul megbántam.. amint odaértünk, el kezdtünk enni, aztán nővérem meg a csávója bevonult a haverjaival az egyik szobába, és kb végig ott beszélgettek, miközben én az asztalnál ültem kemény 2 órán keresztül, rokonok egymással beszélgettek, én meg csak mobilozgattam unalmamban.. Ezért aztán megérte elmenni..

Semmi jelentősége nem volt az egész estének, egyszerűen kajáltunk és mentünk, szerintem fel se tűnt volna senkinek, hogy nem vagyok ott.. a találkozó ellenben, amiről el kellett jönnöm már akkor rohadt jó volt.. na most már mindegy.

2015. nov. 22. 11:51
 72/72 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem, mért magamnak köszönhetem?
2015. nov. 26. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!