Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek bunkóság lenne...

Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy eljegyezték, és 1 hét múlva lesz egy ilyen kis összejövetel, ahol a srácnak a családja lesz ott, meg a mi családunk.

Engem viszont egyáltalán nem érdekel az egész, sőt alapból más programom lenne, nővérem viszont (anyámmal együtt) fel van háborodva, hogy de igenis mennem kell, meg minden. Mintha egy esküvő lenne..

Szerintetek? Tényleg nem érdekel az egész.

2015. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, ezt nem nekünk kell eldönteni. Neked kell feltenni magadnak kérdéseket, hogy bánni fogod-e később ha nem mész el rá, vagy hogy milyen a viszony a nővéreddel és fordított esetben ő vajon mit tenne vagy neked hogy esne. Ha ezeket letisztáztat akkor nincs is több kérdés és tudni fogod mit kell tenned :D Mellesleg nekem úgy tűnik ezt már nagyon is eldöntötted.
2015. nov. 11. 16:26
 32/72 anonim ***** válasza:
96%
Ne menj kérdező, mindenkinek jobb lesz, ha nem a te "durcás 3 éves" magánszámodat kell nézniük.
2015. nov. 11. 16:27
 33/72 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem gáz, de ha mindent jobban tudsz, és már dontottel is, akkor nincs mit tenni, felesleges itt vitatkozni. Az meg mi, hogy "csak" az öccse vagy.

De mondom, ez az a kor, amikor azt hisszük, hogy mindent jobban tudunk, annak se sok értelme van, hogy mindannyiunkkal vitatkozz egy jót.

30-as

2015. nov. 11. 16:32
 34/72 anonim ***** válasza:
95%

29!

40 vagyok, úgyhogy Rég voltam már gyerek. Ha a húgom olyan hülye lenne, hogy fontosabb lenne neki egy akármilyen összejövetel, mint egy családi esemény, akkor nálam se szerepelne a telefonszama.

2015. nov. 11. 16:34
 35/72 anonim ***** válasza:
27%
Ne hallgass ezekre, ha nem akarsz menni, ne menj, nincs értelme ott feszengeni csak mert úgy illik. a sok birka mindent benyel, ezért tart ott az ország, ahol tart:)
2015. nov. 11. 16:40
 36/72 anonim ***** válasza:
92%

Nem azért kell elmenni, mert illik. Hanem azért, mert annak, akit szeretek (testvérem) fontos.

Kérdezö, neked csak saját magad fontos, senki más. Kemény 17 éves vagy aki azt gondolja, mindig azt csinálja, amihez kedve van. Nem kell tekintettel lenni senkire és semmire. Késöbb rá fogsz jönni, hogy a család mindennél fontosabb, még a nem mindennapi programodnál is.

2015. nov. 11. 16:48
 37/72 anonim ***** válasza:
24%

35!

látom negyvenesként neked sem sikerült felnőtté vállnod! :) érdekes hogy ennyire rá vagy szorulva másra! az ilyeneket hívják energiavámpíroknak!

mi lesz veled ha körülötted mindenki meghal, vag yne adj isten magadra maradsz??? mikor fogsz a saját lábadra állni érzelmileg és függetlenítődni mások jelenlététől???

38/72 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, én teljes mértékben melletted állok, és le a kalappal előtted, hogy így ki tudsz magadért állni :) Erre csak kevesen képesek. Én se mennék a helyedben, ha téged ennyire hidegen hagy, akkor ne menj :D ki a francot érdekel, hogy mit diktál az "illem"? Sok embernek meg kéne tanulnia, hogy nem mások elvárásai szerint kéne élni az életet, hanem úgy, hogy saját magad akarod :)

20/L

39/72 anonim ***** válasza:
67%

Szokásos esti néppukkasztás. Nem unod még?

(És most jön az, hogy én milyen kis h*** vádaskodó vagyok, te szeretnéd a legjobban, ha kamu lenne. Ne fáraszd magadat, kamugép. Elég bénán kamuzol.)

2015. nov. 11. 16:51
 40/72 anonim ***** válasza:
76%
Jujujujj! Vigyázzunk egy igazi rosszfiúval van dolgunk!
2015. nov. 11. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!