Miért bunko velem a tesom?!
A tesomal 12 vagyun (ikrek) de ö idősebnek tartja magát. Ha hozá szolok álandoan veszekedés lesz a vége igaz most kezd tinisedni de ...
Nekem már elegem van eböl álandoan makacskodik irigy pld: fell toltotem a teloját 1500 ft al és nem hogy meg köszöné azt monta hogy tartozok neki 4000 el és szeret nék javitani a kapcsolatunkon.
VÁLASZT ELÖREIS KÖSZI
CSAK KOMOLY VÁLASZT KÉREK :D
79% neked minden kérdéshez csak Ennyi a hozzászólásod??nem unalmas még? Látom neked ez betegségéd!!
Kérdező csak ugy tudsz változtatni a testvéri kapcsolaton ha mind 2 akarjátok,ehez ülj le az ikertestvéredel es beszéljétek meg hogy kinek mibe kell változnia,mi az elvárásotok egymástól?
Kedves első válaszoló nem merted ide irni ibkabb privát üzit irsz nekem!??
"79% neked minden kérdéshez csak Ennyi a hozzászólásod??nem unalmas még? Látom neked ez betegségéd!! Kérdező csak ugy tudsz változtatni a.."
Az üzenet szövege: Kedves 47 %! Nem, nem minden kérdéshez nyilvánítom ki elképedésemet a magyar nyelv kerékbetörésénél. Ha újra tapasztalod, tiszteletteljes kérésem, hogy figyelmeztess erre a gyengémre. Ha minimum 5 azaz öt üzenetet kapok, felfedem magam előtted. Ha nem, sújtson le rád haragom. Üdvözlettel: akinek fáj, ha gyötrik édes anyanyelvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!