Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?
Annyi a lényeg, hogy eljegyezték, és 1 hét múlva lesz egy ilyen kis összejövetel, ahol a srácnak a családja lesz ott, meg a mi családunk.
Engem viszont egyáltalán nem érdekel az egész, sőt alapból más programom lenne, nővérem viszont (anyámmal együtt) fel van háborodva, hogy de igenis mennem kell, meg minden. Mintha egy esküvő lenne..
Szerintetek? Tényleg nem érdekel az egész.
#10: 17 vagyok, lehet velem van a baj, de én nem érzem olyan hatalmas nagy eseménynek ezt a kis összejövetelt, és épp ezért nem is tartanám bunkóságnak, ha máshova mennék.
Ami ehelyett lesz program, azt már régóta vártam, egy ilyen kis hülyeség miatt, mint az illem pedig nem szeretnék egy olyan programra menni helyette, ami nem is érdekel. Remélem értitek.
Egyébként ebből a szempontból rosszul tettem fel a kérdést, mert nem is az érdekel, hogy ez bunkóság, hanem hogy mit tanácsoltok, menjek-e?:D
Na mindegy, ez csak egy kis apróság.
"Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?"
Szerintem igen.
Akkor idézek én is :D
"Egyébként ebből a szempontból rosszul tettem fel a kérdést, mert nem is az érdekel, hogy ez bunkóság, hanem hogy mit tanácsoltok, menjek-e?:D"
inkább a nővéred bulijára menj.
17 évesen nagyon kemény vagy, én értem, de lehet pár év múlva bánni fogod ha javul a viszonyotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!