Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek bunkóság lenne...

Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy eljegyezték, és 1 hét múlva lesz egy ilyen kis összejövetel, ahol a srácnak a családja lesz ott, meg a mi családunk.

Engem viszont egyáltalán nem érdekel az egész, sőt alapból más programom lenne, nővérem viszont (anyámmal együtt) fel van háborodva, hogy de igenis mennem kell, meg minden. Mintha egy esküvő lenne..

Szerintetek? Tényleg nem érdekel az egész.

2015. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 A kérdező kommentje:
#9: Hogy megvitassuk, meg hogy lássam, nem csak én gondolom így, de eddig úgy tűnik, hogy nagyon egyedül vagyok a véleményemmel:D
2015. nov. 11. 15:35
 12/72 A kérdező kommentje:

#10: 17 vagyok, lehet velem van a baj, de én nem érzem olyan hatalmas nagy eseménynek ezt a kis összejövetelt, és épp ezért nem is tartanám bunkóságnak, ha máshova mennék.

Ami ehelyett lesz program, azt már régóta vártam, egy ilyen kis hülyeség miatt, mint az illem pedig nem szeretnék egy olyan programra menni helyette, ami nem is érdekel. Remélem értitek.

2015. nov. 11. 15:38
 13/72 anonim ***** válasza:
89%
Nem érzed , mert nem szereted a nővéred, nincs meg a testvéri kapcsolat éa talán irigység is van benned...normális.kishúg érzés. Csak ne feledd hogy ez oda vissza működik.
2015. nov. 11. 15:39
 14/72 A kérdező kommentje:

Egyébként ebből a szempontból rosszul tettem fel a kérdést, mert nem is az érdekel, hogy ez bunkóság, hanem hogy mit tanácsoltok, menjek-e?:D

Na mindegy, ez csak egy kis apróság.

2015. nov. 11. 15:39
 15/72 anonim ***** válasza:
89%
Igen, bunkóságnak tartom.
2015. nov. 11. 15:40
 16/72 A kérdező kommentje:
#13: Hát valóban nem rajongok a nővéremért, ha egy haverom hívna egy hasonló "bulira", arra valszeg mennék, de mivel alapból hidegen hagy a kapcsolatuk és a családjuk, és a mi családunk, és az összejövetel, ezért nem hiszem hogy sok helyem van nekem ott.
2015. nov. 11. 15:41
 17/72 A kérdező kommentje:
#15: Nem igazán ez volt a kérdés.
2015. nov. 11. 15:41
 18/72 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?"

Szerintem igen.

2015. nov. 11. 15:44
 19/72 A kérdező kommentje:

Akkor idézek én is :D

"Egyébként ebből a szempontból rosszul tettem fel a kérdést, mert nem is az érdekel, hogy ez bunkóság, hanem hogy mit tanácsoltok, menjek-e?:D"

2015. nov. 11. 15:47
 20/72 anonim ***** válasza:
87%

inkább a nővéred bulijára menj.

17 évesen nagyon kemény vagy, én értem, de lehet pár év múlva bánni fogod ha javul a viszonyotok.

2015. nov. 11. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!