Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek bunkóság lenne...

Szerintetek bunkóság lenne nem elmenni a nővérem eljegyzési "bulijára"?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy eljegyezték, és 1 hét múlva lesz egy ilyen kis összejövetel, ahol a srácnak a családja lesz ott, meg a mi családunk.

Engem viszont egyáltalán nem érdekel az egész, sőt alapból más programom lenne, nővérem viszont (anyámmal együtt) fel van háborodva, hogy de igenis mennem kell, meg minden. Mintha egy esküvő lenne..

Szerintetek? Tényleg nem érdekel az egész.

2015. nov. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
90%

Én a másik oldalon állok.

Nekünk augusztusban volt az eljegyzésünk, ahova csak a szülők meg párom tesója volt hivatalos. 2 hónappal előbb szólt róla párom mindenkinek, hogy készüljenek.

Sógorjelöltem bevágódott az ebédre, semmiből sem akart enni és rohant mert programja volt (foci a haverokkal).

Nagyon rosszul esett, mert akármennyire nem vagyunk pajtások, de jó lett volna, ha egy ilyen bensőséges pillanatban velünk tud örülni.

Nem lett belőle botrány, nem szóltam érte semmit, de nem hiszem, hogy valaha is megbocsájtom neki.

Szerintem tesódék is így éreznének. Én a helyedben összeszorítanám a fogam és elmennék. Jól esne a tesódnak és a családnak is, te meg kibírsz néhány órát.

2015. nov. 11. 19:23
 52/72 A kérdező kommentje:

Hmm.. hát nagy problémám azzal nem lenne, ha nővérem emiatt megutálna, mert alapból nem bírjuk egymást. Inkább a srác rokonsága az, akit nem akarok magamra haragítani.

Valszeg az lesz amúgy, hogy 1 órát ott leszek a talin, aztán megyek nővéremhez, amikor az övék kezdődik, de akkor is gáz, hogy manapság még mindig itt tart a világ, és az emberi felfogás, hogy illemből, meg muszájból kelljen menni bárhova is..

2015. nov. 11. 20:12
 53/72 anonim ***** válasza:
92%
nyugi majd találkozol hozé úrral meg a többiekkel máskor
2015. nov. 11. 20:15
 54/72 anonim ***** válasza:
88%
Biztos lesz még ilyen találkozó... viszont ha nem mész el egy szubkultúratalálkozó miatt az eljegyzési bulira / ebédre, akkor a családotokat is leégeted, és ha nem túl értelmesek a nővéred anyódjelöltjéék, még a nővéredet fogják piszkálni amiatt, hogy milyen paraszt a húga. Igen, lehet, hogy a két család viszonyára is hatással lehet. És szerintem igen, ez is egy családi esemény.
2015. nov. 11. 20:19
 55/72 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg döbbenet, hogy itt tart a világ, hogy embereknek néha 1-1 napot foglalkozni kell a saját családjukkal. Szégyen...
2015. nov. 11. 20:23
 56/72 A kérdező kommentje:
#54: Az a durva, hogy tényleg van egy Hozé úr nevű ismerősöm :DD
2015. nov. 11. 20:23
 57/72 anonim ***** válasza:
88%
igen, gondoltam hogy a 'bizonyos szubkultúra' az valami emó/gót/hívd aminek akarod társaságot jelenti, ők szokták a nagy találkozásokat rendezni... és tudom ki az a hozé, nem véletlenül írtam :D
2015. nov. 11. 20:26
 58/72 A kérdező kommentje:
#56: Kiforgatod a szavaimat, azzal nincs gond, ha törődik valaki a családjával, a gond akkor van, ha akarata ellenére teszi ezt, ebben az esetben nővéremék az önzők, mert megpróbálják rámerőltetni azt, amihez semmi kedvem, csak azért, hogy neki jó legyen.
2015. nov. 11. 20:26
 59/72 A kérdező kommentje:

#58: Továbbra sem anime találkozóra megyek, azok tényleg gyakrabban vannak, így nem ragaszkodnék hozzá ennyire.

A bizonyos szubkultúra alatt egy másik közeget értek, és nem is az értük rajongók miatt mennék, hanem ott lesznek maguk a kultúra képviselői is, ami nem mindennapos dolog.

2015. nov. 11. 20:30
 60/72 anonim ***** válasza:
87%
Önző kis pö.cs vagy. Menj a füves haverjaiddal betépni, és ha betöltötted a 18-at, húzz ell otthonról! Ha a családi program ciki, akkor a rajtuk való élősködés is legyen cili!
2015. nov. 11. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!