Folyamatosan bulikat tart. Mit csináljak? Bunkóság lenne szólni?
Anyáék megengedték, hogy beköltözzek a nővérem Belvárosi lakásába, hozzá és a legjobb barátnőjéhez (egyetemisták). Imádom mindkettőjüket, meg minden. De lehetetlen pihenni, vagy tanulni, mert folyton buli van, üvölt a zene. Most is karaoke estét tartunk kint, tegnap éjszaka pizzákat sütöttünk, előtte héten meg a legjobb barátnőjének volt a szülinapi hete, szóval kb. minden este, éjszaka volt valami nálunk.
Nem vagyok pokróc, én is szeretek bulizni, szórakozni, de amikor hajnal 3-kor is szól még a zene és kiabálnak a nappaliban, az azért picit zavar. Meg kérdezgetik, hogy miért megyek már aludni, miért nem megyek velük bulizni.
Középiskolásként nem kellett volna odaköltözni. Nekik lehet csak délre kell órára menni, neked meg reggel korán. Nyilván nem egyeztethető össze ez a két életforma.
Mondjuk az meg tőlük hülyeség, hogy azt akarják hétköznap is éjszakázz.
14:11 - akinek jó az agya, az kevés tanulással is simán veszi a nehéz egyetemet, akinek meg szr, az a büfészakot is végig kínlódja, nem ettől függ.
Meg arra van a vizsgaidőszak, hogy az ember tanuljon - igen, akkor én is napi 15-20 órákat magoltam -, szorgalmiban meg jól érezze magát (ha teheti).
Kérdező: az, menj haza, ha valami nem tetszik.
Én tuti kiakadnék, ha az öcsém (bárki) - aki hirtelen felindulásból hozzánk költözött - megszabná, mit csinálhatok és mit nem. Szeretem, ok, de törődjön a saját dolgával.
Nem tud tanulni, vagy aludni? Akkor menjen haza, mert középiskolás, én meg egyetemista.
Ja, igen: amíg a szüleimnek, lakóknak nincs baja az életmódommal, addig nehogy már az öcsém szabja meg azt. Vicc!
Majd ha a szomszédok/ősök problémáznak - és nem az öcskös hisztije miatt, akinek nem kötelessége ott lakni -, akkor változtatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!