Folyamatosan bulikat tart. Mit csináljak? Bunkóság lenne szólni?
Anyáék megengedték, hogy beköltözzek a nővérem Belvárosi lakásába, hozzá és a legjobb barátnőjéhez (egyetemisták). Imádom mindkettőjüket, meg minden. De lehetetlen pihenni, vagy tanulni, mert folyton buli van, üvölt a zene. Most is karaoke estét tartunk kint, tegnap éjszaka pizzákat sütöttünk, előtte héten meg a legjobb barátnőjének volt a szülinapi hete, szóval kb. minden este, éjszaka volt valami nálunk.
Nem vagyok pokróc, én is szeretek bulizni, szórakozni, de amikor hajnal 3-kor is szól még a zene és kiabálnak a nappaliban, az azért picit zavar. Meg kérdezgetik, hogy miért megyek már aludni, miért nem megyek velük bulizni.
Én az ilyen kölykökhöz mentem fel bekopogni 11 után, hogy most már kuss legyen. Utánam a gondnok ment, őutána meg a rendőrség. Őutánuk általában csend lett.
Én beszámolnék anyuéknek a helyedben, hogy a drága testvérkém hogyan tanul szorgalmasan, a család által finanszírozott egyetemen. A nővéred persze csak valahol jó fej akar lenni, szóval ne túl durván, de mégiscsak.
A legjobb megoldás az lenne, hogy te is kapsz egy saját lakást. :)
"beköltözzek a nővérem Belvárosi lakásába"
mint kiderült:
az nem a nővéred lakása, hanem a szüleidé.
költözz haza, végezd el a középsulit aztán majd bulizhatsz. szerintem most fontos egy nagyon jó középiskolai eredmény, mint hogy bulizz ezerrel! de szerintem ezt te is érzed
lehet a szüleid is azt akarnák, csak gondolták tesztelik mennyire vagy érett és meddig bírod és mikor hozol érett döntést hogy hazaköltözől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!