Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A húgom folyamatosan szándékos...

A húgom folyamatosan szándékosan lejárat. Mit tudnék kezdeni vele?

Figyelt kérdés
A húgom 10 éves, mióta van Facebookja - nem tudom, miért regisztrált - folyamatosan azzal fenyeget, hogy megkeresi a barátaimat és mindenféle baromságot kitalál, hogy lejárasson. A gond az, hogy ezt meg is teszi, ha összeveszünk vagy csak simán unatkozik, igyekszik bekavarni, haverjaimnak írogat minden sz.rt. Sosem hagy ki egy kínálkozó alkalmat sem, hogy keresztbe tegyen nekem, bejön a szobámba felforgatja a cuccaimat amíg nem talál valamit rólam, amivel lejárathat. 10 évesen borzasztó gyerekes és rosszindulatú. Próbáltam már normálisan beszélni vele, kértem, hogy hagyja békén a baráti körömet és engem is, de nem érdekelte. Szüleim rászólnak, de erre is magasról tesz. Tudom, irreálisan hangzik, de egyszerűen nem bírok már vele. Én 15 vagyok.
2013. szept. 4. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Legyél te is bunkó úgy mint ő. Csináld vele azt amit ő csinál veled.
2013. szept. 4. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem pedig nem jó, amit az első válaszoló mond, ne alacsonyodj le a szintjére, főleg, hogy azt mondod, gyerekesen viselkedik. Ő 10 évesen még lehet gyerekes, te 15 évesen már kevésbé. Inkább próbáld máshogy megoldani a dolgot. Ülj le vele, és próbáld megbeszélni mi bántja. Nem lehet, hogy úgy érzi, nem foglalkozol vele, és ezért "áll rajtad bosszút"? Mondd el neki, hogy ez neked nagyon kellemetlen, és hogy gondoljon bele, neki hogy esne ha más csinálná vele ugyanezt. Talán használni fog, talán nem. Egy próbát megér.
2013. szept. 4. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el a haverjaidnak, hogy a tesód jelenleg nem normális, hagyják figyelmen kívül/tiltsák le. Már ha eddig még nem tették meg.
2013. szept. 4. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A regisztráció életkorhoz kötött, és 10 évesen még biztos, hogy nem lehet. Nyilván magasabb életkort adott meg. Jelentsd a facebooknak, hogy csak 10 éves, és majd kitiltják.
2013. szept. 4. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérd meg anyudat, hogy vigye el a hugodat valahova. Az idő alatt pedig tiltsd le a facebookot a gépéről, vagy ha nincs saját gépe, akkor rakjatok jelszót a számítógépre!
2013. szept. 4. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki a jónépnek, hogy a tesód unatkozik:)
2013. szept. 4. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Eleve azzal van a probléma, hogy 10 évesen mi a jó életet keres Facebookon?

Töröljétek le őt onnan, de gyorsan. Nagyon ráér még azzal.

2013. szept. 5. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

csak nekem jutott eszembe, hogy vágd szájon? :D

a szüleim sosem emeltek ránk kezet, de a tesók közt azért el-elcsattan egy jószándékú, alaposan kiérdemelt pofon

de persze ... próbálhatsz beszélni vele... :D

biztos hatásos lesz :D

Esetleg, ha nem akarod bántani, akkor tényleg vidd el mondjuk moziba, vagy vegyetek elő egy társasjátékot, csináljatok közös dolgokat, hátha csak tényleg annyi a baja, hogy nem spanolsz vele

2013. szept. 5. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:

10 évesen???Ilyenkor inkább játszani kéne nem netezni!Jó,jó én is szoktam de 1 vagy max. 2 órát.

Még nekem sincs Faceboom és nem hinném hogy lesz.(esetleg 13 vagy 14 évesen)

12/l

2013. szept. 6. 20:58
 10/10 anonim válasza:
9-es érthető. Nekem is 15 évesen lett FB, 2010-ben :)
2020. márc. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!