Mi lehet a nővéremmel? Lent
Figyelt kérdés
Napok óta tiszta fura,bunkó és flegma velem. Poénokat nem érti, semmi. Lenéző.. Eddig nem volt ilyen
Ő 18
Én 17/L
2014. aug. 10. 17:37
1/9 anonim válasza:
Mivel mi nem ismerjük, nem fogja tudni senki megmondani.
2/9 anonim válasza:
A reptoidok megtámadták az agyát. Keress egy nagy ásót és csapj vele jó erősen a jobb fülére, a bal oldalon ki fog esni egy reptoid kölyök, őt öld meg az ásóval.
3/9 anonim válasza:
tisztázzuk, fiú vagy lány ? esetleg nincs "új" barátja/barátnője ?
4/9 A kérdező kommentje:
"Mi lehet a NŐVÉREMMEL?"
Szerinted fiú vagy lány?
2014. aug. 10. 17:46
5/9 anonim válasza:
Jólvan bocsi xddd lefoglalt a témája sajnálom
szóval nincs esetleg új fiúja ? csak azért mert az én bátyám így viselkedik mióta új barátnője van, a barátnőjével nem nagyon szívlejük egymást
6/9 anonim válasza:
Valami piszkálja belül és most hepciásabb, ingerlékenyebb.
A következő bunkózásnál esetleg mondd meg neki ha valami baja van kérjen segítséget ne rajtad vezesse le ha meg nincs akkor kezeltesse a t.hó stílusát mert ezzel csak maga alatt vágja a fát nem téged fognak kikerülni a stílusa miatt.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. aug. 10. 18:50
8/9 anonim válasza:
"Napok óta"? Lehet, hogy megjön neki. Komolyan.
9/9 anonim válasza:
Egy fiúnak nem lehet nővére csak egy lánynak?
Huha .. :D
amúgy meg odaírta, hogy "Én 17/L" xD na mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!