A testvéremnek nem lehet gyereke és ezért engem utál. Jogosan?
Egy ikerházban lakunk a szüleimmel.
A tesvèrem anyuèkkal lakik a párjával.
Sajnos neki nem lehet gyermeke amit nagyon sajnál az egèsz család. Többszöri lombik program sem jött nekik össze.
Mi mikor elterveztük első alkalomra sikerült.
Mindenki diszkrèt volt miatta, előtte nem is beszèltünk sokáig a babáról.
Anyukám dugiba adta oda ha vett valamit a babának. A bútor vètelt is úgy oldottuk meg mikor ő nem volt otthon nehogy vèletlenül meglássa, aztán előbb jött haza a munkahelyèről ès átjött hozzánk mert ott volt anya ès kiakadt, hogy mi milyen b.nkók vagyunk ès nem vagyunk rá tisztelettel. Akkor utána mentem próbáltam vele beszèlni, hogy ez így nem megoldás nem tehetek róla, hogy előbb jött haza.
Egy ideig elcsendesedtek a kedèjek, de mióta megszületett a baba csak a gond van.
Èn megèrtem a fájdalmát de mèg egyszer sem nèzte meg(4 hónapos).
Kèt naponta hív fel, hogy elege van abból mikor kint van a kertbe ès sír a baba, hogy neki ezt kell hallgatnia. Hiába mondtam neki, hogy fáj a baba pocakja, fogzik nem tudok mit tenni.
Ha kint vagyunk mi a kertbe akkor az a baj, mert mi ismèt nem vagyunk rá tisztelettel, hogy neki ez mekkora fájdalom.
Anyukámmal is napi szinten össze veszik, hogy mièrt jár át hozzánk, mièrt segít, mièrt vesz a babának ruhát.
Leültünk már vele nagyon sokszor beszèlni, hogy menjen el orvoshoz mert ez nem normális, hogy mindenki ès a saját èletèt is tönkre teszi ezzel. De itt is mi voltunk a szemetek, hogy költözzünk el.
Őszintèn már megfordult a fejemben ez a megoldás ha ez a borzasztó állapot nem szűnik meg. De amit felèpítettünk házat a kèt kezünk munkáját nem szeretnènk feladni ezèrt.
Vègső elkeseredettsègemben írok ide hátha valaki tud segíteni. Kezdem tènyleg magamat hibáztatni, próbálok jó testvèr lenni ès megèrteni őt de már nem megy.
Ki mit tudna tanácsolni?
Vagy tènyleg èn vagyok a rossz?
29/N
Már a párjának is sok amit csinál. Sokszor szól rá.
Előre fèlek az ünnepektől. Következő hónapban van apa születèsnapja, hogy milyrn balhèt vág majd.
Örökbe fogadni nem akar, pedig mondtuk neki. Orvoshoz nem akar menni pedig ez lenne a megoldás mert egyedül nem tudja ezt soha feldolgozni.
Az előző vagyok.
Azt elfelejtettem leírni,hogy nekem van egy kislányom.Nagyon szerettünk volna tesót,aki nagyon nagyon nehezen össze is jött.Olyan boldogok voltunk,hogy el sem tudom mondani!Aztán 10 hetesen nem volt szívhang.Elment a kicsikém az angyalokhoz.Olyan bánatom volt,hogy el sem tudom mondani...DE körülöttem legalább három közeli ismerősöm volt terhes,akik már meg is szültek.Nem voltam írigy és ellenséges.Imádom a pici babáikat.Nem zavart,hogy terhesek,én meg így jártam.Nem lehet ezért másokat okolni!
Köszönöm a válaszokat.
Megpróbálok keresztül nèzni rajta ès nyugodt maradni a telefont már pár napja nem is veszem fel neki.
Szegèny anyukámnak mondja így a magáèt.
Az orvos jó ötlet, ezt megpróbálom hátha tud valami jó tanácsot adni.
Úgy gondoltuk, hogy diszkrètek leszünk. Bele gondoltam, hogy mennyire rossz lehet neki.
Soha nem toltuk bele az arcába a dolgokat, így gondoltam azt, hogy könnyebben tudja majd kezelni a helyzetet, hogy figyelemmel voltam rá.
Meg kell neki mondani, ha nem változtat a viselkedésén, akkor neki kell költöznie. Elvégre, gondolom az egyik ház a tietek, a másik meg a szüleidé. Amúgy nem szabad mindent ráhagyni, hogy ne sértődjön meg, igenis kesztyűs kézzel kell vele bánni, határozottan és ugyanolyan bunkón. Persze azért vigyázva, mert az ilyen emberek kért is tehetnek magukban sajnos.
Vagy a férje egy-két pofonnal térítse észhez, sajnos néha hasznos. Vagy amikor hisztizik, öntsétek le egy vödör vízzel, hátha magához tér.
Meg ne adja fel a gyerek dolgot. Mennyi időt próbálkoztak? Van akinek 5 év is kell, hogy összejöjjön. Mondjuk ezért lenne jó, ha Magyarországon is engedélyeznék a béranyaságot.
Semmi gond veled, a tesód van bekattanva. Drasztikusan szakíts meg vele minden kapcsolatot, Ti ne menjetek rá arra, hogy ő nem képes felnőttként viselkedni. Ha kell szeparáljátok el teljesen az udvarnál is és csak a kaput hagyjátok meg anyukádéknak.
Egyébként több párt láttam már, akiknek nem jött össze a baba és amikor szakítottak, más társsal simán ott volt a gyerek. Lehet ők valamiért nem passzolnak egymáshoz biológiailag. A férjem előző barátnőjével évekig próbálkoztak a gyerekkel. Több beültetés is volt. A dokik közölték, a férjemnél van a hiba, soha nem lehet gyereke. Engem ez nem zavart, mert van egy lányom. Összekerültünk, nyilván nem védekeztünk ilyen orvosi vélemény után. 4 hónapja voltunk együtt, mikor terhes lettem tőle. Tehát a tesódéknál el kéne gondolkodni, hogy szeretik-e annyira egymást, hogy leélik kiégetten vitákkal övezve egymás mellett az életüket, vagy lépnek és akár mindkettő tökéletes kapcsolatra is szert tehet gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!