Jogosan neheztel az apám, amiért nem foglalkozom a "testvéremmel"?
Nem a testvérem, közöm nincs hozzá, de nem tudtam hova írni a kérdést. Akám idehozott egy terhes csajt. A baba nem apától van, már terhesen jöttek össze. Biztos vagyok benne, hogy a csaj csak kihasználja, de majd rájön, ezért nem fogok veszekedni. Most egy hónapja megszületett a baba. Oké, hogy apa elfogadta sajátjának, de ettől nekem még nem lett testvérem. Nem bántom, nem haragszom rá és féltékeny sem vagyok, mert magam sem igénylem már a törődést annyira és tudom, hogy a babának meg kell. Nem hisztizek én egy kicsit sem, sőt, az anyukával sem volt konfliktusom. Viszont nem érzek irántuk kötődést. Elfogadtam őket egy szó nélkül, de most az a baj, hogy nem babusgatom a babát, meg az is hogy nem tekintek minimum legjobb barátnőként a csajra. Szerintem ilyesmit nem lehet elvárni, max évek múlva, de most nincsenek érzéseim feléjük, se jók, se rosszak. Tényleg nagyon szívtelen vagyok ez miatt?
17l
Nem, szerintem teljesen igazad van.
Jó, én alapból tuti babáznék, mert szeretem őket, de ha te nem... nem várhatják el tőled.
Mondtad már ezt nekik így, ahogy ide leírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!