Jogosan akadt ki a nővérem, amiért rászóltam, hogy fogja vissza magát?
Szerintem igaza van, ez az ő dolga. Az egy más kérdés, hogy ezzel az ismerősei agyára mehet egy idő után .
Te figyelmeztetted, megtettél mindent, szerintem ne nagyon erőltesd tovább ezt a témát.
Ha zavar facebookon rejtsd el a tevékenységét.
Szerintem nem ártott neki, hogy valaki felnyitotta a szemét, hogy ezzel hülyét csinál magából. Mindenki ezt gondolja róla, csak mások nem akarják neki megmondani :)
De azért ezen ne vesszetek össze. Beszéljétek meg. Mondd neki, hogy te csak jót akarsz neki és a gyereknek is.
A gyereke dolgába valóban nincs beleszólásod. Viszont a nővérednek meg abba nincsen beleszólása, hogy az ismerősök hogyan kezelik ezt a helyzetet. Az én dolgom, hogy a 20. párna ki van e rakva..az én dolgom, hogy szavazok e a kislányra.. az én dolgom, hogy hajlandó vagyok e végig hallgatni.. Az az igazság, hogy én már rég letiltottam volna.
MEgtetted, szóltál neki, ha ezen hisztizik, akkor az ő baja.
Illetve ha ennyire lenézi a fehér gyerekeket.. megmondanám neki, hogy imádom az unokahúgomat, odáig vagyok érte, de az én gyerekem semmivel nem lesz kevesebb azért, mert mindkét szülője fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!