Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan veszett velem össze a...

Jogosan veszett velem össze a testvérem?

Figyelt kérdés

A tesómmal összevesztünk mert ideköltözött hozzánk a párom ami őt nagyon zavarja, de anyáékat kicsit sem, és rendesen haza ad így nincs gond.

A tesomról meg annyit kell tudni hogy évekig kint volt amerikába, egy csomó pénzt összeszedett de aztán elverte hülyeségekre az összeset, most munkanélküli alkoholista és anyámon élősködik, közbe meg pattog hogy 20 évesen költözzek el én, és illeti őt ez a szoba ami most az enyém mert régen az övé volt. Jah és azt kifelejtettem hogy 37 éves. Mit lehet kezdeni egy ilyen testvérrel már megőrít?

2015. jún. 12. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Hány szobátok van?Ha a régi szobájába költöztetek be a pároddal, az érthető hogy idegesíti.De ha neki is van saját szoba akkor nincs joga pattogni.

Ha a szüleidet nem zavarja, hogy ő otthon él 37 évesen, neked meg a párod ott lakik, akkor szerintem nincs gond, elvégre a szüleid háza, ők döntenek.

Lehet , hogy segítségre lenne szüksége a testvérednek, mert ez így nem állapot a részéről, de ezt csak zárójelben jegyzem meg..Én gondolnék féltékenységre is, mert egyrészt neked van párod és még fiatalabb vagy stb..

2015. jún. 12. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem jogosan.Ahogy írtad 37 éves.alkesz,nincs munkája..Mit vársz?Kötekszik!Tök jó hogy ennyire unatkozik.

Ha nincs munkája miből piál?Inkább neki kéne elhúzni onnan melót kerseni!

2015. jún. 12. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
amugy nincs külön szobája a nappaliba alszik egyetlen értéke egy összecsukhatós ágy és mindenki átmászkál rajta. mert a nappali nálunk kész átjáróház. 15 éves koromig övé volt a szoba és én szenvedtem miatta hogy nincs külön helyem, most meg nem bírja elviselni hogy én itt vagyok boldog vagyok neki meg mincs semmie, és már megőrít hogy úgy dumál nekem mintha az egész ház az övé lenne, mintha ő nevelt volna fel, és tartoznék neki annyival hogy azt csinálok amit ő mond.
2015. jún. 12. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:

32 éves a bátyám. Át érzem a helyzeted. Nálunk a hugunknak pattogott, eléggé meglepődött mikor elé álltam és leosztottam.

Ezt javaslom neked is.

2015. jún. 12. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
megőrjít
2015. jún. 12. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:

különben nem rossz ötlet: az is lehetne, hogy önállósodtok. a pároddal keresnétek egy kis albit, Nektek is klassz lenne "saját" lakásba hazamenni:)

Tesód valóban segítségre szorul.a Szüleidnek nem lenne szabad eltartani...mert élhetetlen marad. :(

2015. jún. 13. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!