Mennyire normális ez a szexuális reakció a testvérem részéről?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.7 éves korom óta járok különböző küzdősportokra birkózás,karate,box stb elég sok fajtát kiprobaltam már úgy ahogy a 16 éves öcsém is.Itthon szoktunk egymással "verekedni".Amolyan kevert harcművészetet folytatunk :D és amikor nagyon benne vagyunk észre veszem néha hogy merevedése van.Nem kifejezetten akkor,de már birkózásnál is éreztem nála ilyet de nem csináltam belőle problémát.Persze tudom hogy nem jövök be neki mert testvérek vagyunk de akkor is fura.Vagy ez ilyen ösztönös dolog hogy azért mégis olyan helyzetbe kerül az ember mintha.2015. máj. 27. 18:56
1/27 anonim válasza:
Leirasod alapjan szerintem Te is ugy gondolod, hogy valamennyire normalis. Ezzel nincs baj. Ha zavar akkor persze nyugodtan abbahagyhatod vele ezeket a dolgokat.
2/27 anonim válasza:
A ferfiaknak meg a 80 eves pucer oreganyjuk lattan is felall.
Nem tudatos. IIlyen az automatikajuk.
3/27 anonim válasza:
A sport is okozhat ilyen reakciót.
Szóval nem hiszem, hogy a te hatásod, inkább a mozgás.
5/27 anonim válasza:
és ne értsd félre, ez nem "szexuális" reakció irányodba, ez szinte feltételes reflex
6/27 A kérdező kommentje:
Oké most azért fel lélegeztem egy picit^^
2015. máj. 27. 19:11
7/27 anonim válasza:
Sok pasasnak ösztönből már attól is feláll, ha fújj rá a szél. :D Egy sport még inkább kiválthatja, tehát természetes reakció, pláne 16 évesen. Az volt a jó reakciód, hogy nem csináltál belőle problémát, a jövőben is tegyél így szerintem. :)
8/27 anonim válasza:
Nna.
A férfiakat ugye a tesztoszteron mozgatja, akkor is mikor verekednek, akkor is, mikor szexuális inger éri őket.
A verekedés tesztoszteront termel, ami amúgy is túlteng ennyi idősen, gondolom emiatt lesz merevedése.
Egyébként vérkeringés szinten egy férfinak teljesen váratlanul is felállhat, akár a matekóra közepén is :D
9/27 anonim válasza:
16 évesen attól is feláll, hogy ráz a busz. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Ő sem tehet róla és elhiheted, hogy nem azért van, mert gerjed rád. Természetes reakció egy ilyen helyzetben.
10/27 A kérdező kommentje:
Oksi akkor.Már csak azért merült fel bennem a gyanú mert amúgy elég szép lány vagyok^^ :DD
2015. máj. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!