Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyire normális ez a szexuál...

Mennyire normális ez a szexuális reakció a testvérem részéről?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.7 éves korom óta járok különböző küzdősportokra birkózás,karate,box stb elég sok fajtát kiprobaltam már úgy ahogy a 16 éves öcsém is.Itthon szoktunk egymással "verekedni".Amolyan kevert harcművészetet folytatunk :D és amikor nagyon benne vagyunk észre veszem néha hogy merevedése van.Nem kifejezetten akkor,de már birkózásnál is éreztem nála ilyet de nem csináltam belőle problémát.Persze tudom hogy nem jövök be neki mert testvérek vagyunk de akkor is fura.Vagy ez ilyen ösztönös dolog hogy azért mégis olyan helyzetbe kerül az ember mintha.
2015. máj. 27. 18:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20# lol senki nem mondott ilyet. szerintem nem az öcséd szexuális reakciójától kéne tartani, hanem a te perverz gondolataidról:D
2015. máj. 28. 07:35
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

,,Oksi akkor.Már csak azért merült fel bennem a gyanú mert amúgy elég szép lány vagyok^^ :DD''

Legalább van önbizalmad:D

2015. máj. 28. 12:23
 23/27 anonim ***** válasza:
57%

Hát mivel sok szép lány van az utcákon is, szerintem könnyen előfordulhat hogy igazat mond. Miért mondaná azt, hogy csúnya vagyok, ha mondjuk tényleg nem az? :D

Én speciel az álszerénységet se bírom:D

Amúgy kondizás közben is előfordul, hogy áll:D

De tényleg nem tudják befolyásolni nagyon:)

2015. jún. 5. 15:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem Lannister véletlenül a család neved?
2015. jún. 9. 16:45
 25/27 BölcsLeó válasza:
Semmi gond, ez természetes. Én is mindig bírkóztam az öcsémmel és a kutyámmal, mindkettőnek merevedése volt. Üdv, Jani
2015. jún. 14. 15:23
 26/27 anonim ***** válasza:
16%

"Oksi akkor.Már csak azért merült fel bennem a gyanú mert amúgy elég szép lány vagyok^^ :DD"

Na!! A beképzelt piccs!

2015. jún. 16. 01:03
 27/27 anonim ***** válasza:
79%
Régebben történt, utaztam a buszon "állva" leghátul, és rántott vagy ugrott egyet a busz és mivel elég laza, nyári naciban voltam, a slicc meg nem a legjobb minőségű cucc volt, az elefánt kijött érdeklődni. :)) Szerencsére mindenki előrefelé utazott egy lány látta csak meg, furcsán mosolyhott rám. Nem tudotam hogy mi van, majd levettem a szitut. Gyorsan leszálltam, miközben elpakoltam a vadállatot. :-D Kissé égő volt azért.
2015. jún. 16. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!