Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyire normális ez a szexuál...

Mennyire normális ez a szexuális reakció a testvérem részéről?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.7 éves korom óta járok különböző küzdősportokra birkózás,karate,box stb elég sok fajtát kiprobaltam már úgy ahogy a 16 éves öcsém is.Itthon szoktunk egymással "verekedni".Amolyan kevert harcművészetet folytatunk :D és amikor nagyon benne vagyunk észre veszem néha hogy merevedése van.Nem kifejezetten akkor,de már birkózásnál is éreztem nála ilyet de nem csináltam belőle problémát.Persze tudom hogy nem jövök be neki mert testvérek vagyunk de akkor is fura.Vagy ez ilyen ösztönös dolog hogy azért mégis olyan helyzetbe kerül az ember mintha.
2015. máj. 27. 18:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Aha. Akkor lehet a gondok inkább veled vannak, ha azt akarnád inkább elhinni, hogy mert szép vagy, ezért még a testvéred is megdugna. :D
2015. máj. 27. 19:42
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
ja, úgy látszik az öcsédnek feláll a cerka, de a te fantáziád a "színesebb"
2015. máj. 27. 19:44
 13/27 anonim ***** válasza:
23%
A verekedés tesztoszteront termel?
2015. máj. 27. 19:50
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

az én barátomnak akkor is feláll, ha valaminek nagyon örül/izgatott, akkor is ha nem szexuális dologról van szó.

szerintem attól is lehet, hogy nincs csaja és ennyi idős korban kb minden női érintésre felállhat.

én se hiszem, hogy bejönnél neki úgy, vagy rád hegyezné ki esténként.

majd elmúlik

2015. máj. 27. 19:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a verekedés, termel tesztoszteront a sport, erőfeszítés, stressz
2015. máj. 27. 19:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szexuális, hanem élettani normál reakció. A harc, küzdelem, fizikai igénybevétel hatására adrenalin kerül a vérbe a mellékveséből. Az adrenalin erősen szűkíti a hasi emésztőszervek vérellátását, viszont javul az izmok és pl. a hímvesszőben a barlangos testek vérellátása (=merevedés). Ez egyébként szinte minden ilyen "harci" tevékenységet folytató sportolónál megfigyelhető, főképp birkózóknál, akik testre feszülő dresszben "láttatják magukat". Persze valószínűleg hozzátesz a dologhoz a szoros testi kontaktus, érintkezés, a testszag közvetlen közelről való érzékelése. Nagyon bonyolult ez az emberi érzelmi, érzéki viselkedés, mert minden adrenalin szintet emelő cselekménynél kell számolni egy ilyen "erotizáló" hatással (férfiaknál biztosan), így pl. valamilyen stikli, bűncselekmény elkövetését közvetlenül követően. Sok esetben például a nemi erőszak, önkielégítés ilyen okokra visszavezethetően következik be betörésnél, rablásnál.
2015. máj. 27. 19:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is tudtam,hogy a sport segíthet növelni.De hoy g a verekedés.NA mindehgy.
2015. máj. 27. 19:57
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

"az én barátomnak akkor is feláll, ha valaminek nagyon örül/izgatott"

Előre bocsáss meg ezért, de csóválja is? :D

És férfi-férfi meccsen is feláll a pasiknak? Tévében ilyet miért nem látni olimpiákon?

2015. máj. 27. 20:34
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem robotok vagyunk hogy egyformák legyünk...van egy mondás, hogy áll mint f..sz a lagziban...nos látott ilyet már valaki? mert nem hülyeségből mondták régen...
2015. máj. 27. 20:37
 20/27 A kérdező kommentje:
Bele sem mernék gondolni ilyenbe.Lefeküdni a tesómmal Jesszus.
2015. máj. 27. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!