Ti megengednétek, hogy a kiadó ingatlanotokba a testvéred és a családja beköltözzön úgy, hogy csak a rezsit fizetnék?
Van egy kiadó két szobás ingatlanom.
A testvéremék a bedőlt hitel tartozásuk miatt el veszítik a házukat.
Igazából meg kért, hogy oda költözhessenek. Csak nagyon sok rossz dolgot hallottam tapasztalatok alapján az ilyenről.
Nem igazán volt jó soha a kapcsolatunk, más életvitelt folytatunk.
Félek ha ebbe így bele megyek, nem fogom tudni soha kitenni őket és nem is fognak úgy fizetni.
Nem én pontoztalak le.
Én eddig még senkit sem pontoztam.
Kizárt,hogy megengednem. Na pláne nem egy felújított lakásbA beengedni gyereket. Szó sem lehetne róla.
Az én lakásomat is kizárólag úgy adom ki,hogy csak gyerekteleneknek. Még fiatal párnak se,mert bármikor lehet gyerekük,és azokat kifustoln marha nehéz ám.
Akit 0-ra pontoztak:
Én lehet, hogy kérnék a testvéremtől segítséget, de SOHA nem mondanék olyat, hogy 2-3 évig (!!!) nem fogunk fizetni, csak rezsit. És 3 év múlva mi fog változni, hogy tud majd lakbért is fizetni???? Egyébként is ez pofátlanság, nincs ingyen kolbász, és így nem élősködnék senkin. Pláne nem a saját testvéremen, a gyermeke kárára...
Kedves Kérdező, remélem végleg eldöntötted, hogy nem költözhetnek hozzád! Testvér ide vagy oda, ez egy elég pofátlan kérés.
Attól meg egyenesen rosszul vagyok h embereknek az a reakciója hogy HAZUDJ A TESTVEREDNEK :D gondolkozni kellene inkább, nem ez a megoldás. Ha tényleg semmi kedve az embernek kiadni, akkor azt szemtől szembe meg kell mondani, és biztosítani másfajta segitsegrol pl. Egy havi lakbérben segítesz nekik stb. Azért gondolom a kérdező testvére se hülye, hogy bevegye ezt a hirtelen jött egy alberlo dumát..
Kizárt h valaha belehazudjak testvérem szemébe, de ez én vagy, :) sok az erkölcs úgy tűnik
Persze meg írom.
Igazábol véglegesen el döntöttem, hogy nem nem költözhetnek ide.
Családi dolgokban nem olyan könnyű ez.
Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy gyermekes családnak nem adom ki. Ha megbízhatóak akkor semmi gond nincs.
Na ez kicsit off téma.
A döntést meg hoztam.Meg mondom, hogy ez a lakás a lányom tanulását biztositja.
Ennyi ezzel nem hazudok neki és tiszta a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!