Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiadó szobát keresek havi...

Kiadó szobát keresek havi 25-26. 000 körül?

Figyelt kérdés
A apám alkoholista és folyamatos bántalmazásoknak illetve lelki terrornak van ki téve az édesanyám. Nincs családunk akitől tudnánk segítséget kérni, illetve Pesten élő rokonaink se. Albérletben élünk, ahol nem tudunk tovább maradni, se fizetni. El kellene költöznünk, de sajnos én még nem dolgozom, nem találok munkát. Anyának havi 80.000. ft-je van. Csak egy kiadó szoba kellene ahová be tudnánk költözni. Anya, én és egy kiskutya lenne az aki minél előbbi segítségre szorulna. Tud valaki ilyen feltételekkel kiadó szobát Budapesten?
2012. febr. 18. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoba kéne ide, hanem rendőrség vagy családsegítő...
2012. febr. 18. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Ettől még sajnos nem tudnánk fizetni az albérletet...
2012. febr. 18. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Családok átmeneti otthona esetleg? Családsegítővel érdemes felvenni a kapcsolatot. Mi itt Pécsen 25 000-ért adtuk ki egy főnek a szobát, nem tudom Pesten akkor találsz -e olyat, aki két főnek kiadja ennyiért.

Esetleg egy hirdetést kellene feladni az újságban, hogy ilyen feltételekkel kerestek kiadó szobát. Esetleg gondoskodtok mellette a háztartásról, takarításról, idős néni gondozásáról.

Lehet egy nagymami korú néninek is jól jönne a társulás.

2012. febr. 18. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt lehet válogatni 15-20 e ft körül , de a kutya miatt nehéz lesz találni szerintem

2012. febr. 18. 20:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Kerestünk már hirdetések közt, de mindenhol 25+ rezsi volt a legolcsóbb... azt már nem tudnánk kifizetni... Hirdetésre se nagyon van. Azért vagyunk még vele, mert ő sokat keres és, így tudjuk fizetni a lakbért. Bármi megfelelne ami 2-et illetve a kiskutyánkat befogadna, 25-ért míg nem tudok elkezdeni dolgozni... :(
2012. febr. 18. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Én Másfél szobás kis lakást adok ki havi 25 ezerét.(+ a rezsi,ami kábé ugyanannyi) De a kutya nálam kizáró ok..Sajnos így nem tudok segíteni.
2012. febr. 18. 20:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves öntől, de alapból nem tudnánk ennyit kifizetni. A kiskutyát megértem. Mondjuk semmi gondot nem csinál, de megértem. Sokan nem szeretik a kutyát lakásban. Azért kedves, köszönöm.
2012. febr. 18. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbáltátok a nane-t? Hívd őket, hátha tudnak segíteni!
2012. febr. 18. 21:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Hasonló szakmát végeztem, mint a Nane munkatársai végeznek. "ekkorka" méretű problémához még nem adják a kezüket. Az első amit mondanának az lenne miért nem keresek munkát.. Vagy keressek segélyeket. Minden nap kb 20 helyre jelentkezem amiből max 3 válaszol, az egyik válasza az hogy heti 3x kellene vele kedvesnek lennem, a második azt hogy nincs elég tapasztalatom, a harmadik csak szimplán elutasít a többi még csak nem is válaszol. Minden féle munkát próbáltam már az árufeltöltésen át a takarításig mindent de ez a vége. A munkaügyiben is voltam már, beiratkoztam. Azt mondták majd szólnak ha lesz valami. Október óta várok. Szociális segélyt nem kaphatok, se pályakezdők támogatást, semmit. Nem jár nekünk semmi. Ha lenne munkám, akkor nem kellene segítséget kérnem mert akkor el tudnánk költözni bárhová. De így ennyi pénzből...? Sehová. Ezért érdeklődtem itt. Hátha van olyan aki tudna segíteni, legalább csak pár hónap erejéig, míg nem találok valami állást.
2012. febr. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!