Kamasz fiúknak milyen szobát, jó infókat keresek?
Milyen bútorok,milyenre fessük a szobát?
Megvalósítható olcsó ötleteket várok.
Előre köszönöm a válaszokat.
Szerintem legjobb, ha az ízlésére szabjátok, és megkérdezitek? :D Nem az a lényeg, hogy úgy nézzen ki, mintha egy katalógusból vagy Lakáskultúrából lenne, hanem legyen otthonos, nálam a kettő nem esik teljesen egybe. :D
Színnek szerintem a sárga jó vagy a fehér... mert nem annyira hideg szín, mint a kék pl., de nem is lányos. Bútor egyszerű, funkcionális, fa vagy legalábbis valami annak látszó, nem kell fesesleges dolgokkal telizsúfolni a szobát.
Falra képeket az érdeklődési körből, akár posztereket is, de akár egyszerű katonra ragasztva is szebb, mint csak úgy tucatjával felhányva a falra. Tárolóhely legyen elég, lehetőleg zárt, a kamaszok, főleg a srácok általában nem a rendszeretetről híresek. :D Ha van aki locsolja, legyen növény, sokat dob az összeképen és nem lesz olyan üres, polcokra matchboxokból vagy autókból egy pár kedvenc darabot, ha olyan. Padlóból lamminátpárti vagyok, abba nem issza magát bele úgy a kosz, ha épp nincs kitakarítva egy ideig. :D Ágy szerintem ha elfér és van rá keret, valami duplaágy, mert előbbutóbb eljön a csajozás ideje, amikor jól jöhet. :D
ikea honlapján is van sok ötlet, vagy ha Bp-i vagy környékiek vagytok, akkor nézzetek be az egyikbe.
bútorból ajánlom a nyír hatásút, az világos, modern.
a színekből sztem a limezöld és narancs is jól mutat, egyik fiú haveromnak is ilyen a szobája, ő imádja :D
falon képek autókról kedvenc együttesről. pár gaz valami világos sarokba, talán rá lehet venni, h locsolja :D
legalább 140 cm széles ágy, vagy egy kényelmes kinyitható kanapé, amire többen rá tudnak ülni, ha átjönnek a haverok PS-ezni, vagy dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!