Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiadó szobákat kerestem de...

Kiadó szobákat kerestem de mikor megemlítem hogy kisállatom van, azt mondják az nem jöhet. Miért?

Figyelt kérdés

Mindenhol ez van? Miért zavar bárkit is bárhol egy ketrecben élő állat? Nyilván a saját szobámban tartanám, nem a közös helységekben. De akkor sem jöhet...

Gondoltam rá hogy titokban tartanám, de akkor a ketrecét nem vihetném... de akkor meg hogy, hol tartsam? És ha észrevennék?

2012. szept. 4. 16:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
mert koszol a kisállat,nem hal hogy elvan...
2012. szept. 4. 16:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem a kisállat hörcsögszerű.

Erre az állatfajára három vélemény él: koszos, hangos, büdös.

Arra már senki nem gondol hogy ezek a dolgok nehezen jutnak át a falakon...

Legfeljebb a tulajnak lehet némi beleszólása, mert némelyik hörcsög tényleg nem semmi.

Az utolsó hörim állandóan kipisilt a ketrecből a kerékről, folyt a pisi a falról, és nyoma is maradt :)

Ha kitartó vagy, biztosan találsz állatbarát lakótársakat, de valóban nem egyszerű a dolog.

Ilyenkor sajnos választani kell, ha nagyon sürgető a költözés.

2012. szept. 4. 16:28
 3/18 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos ezt én sem értem. Egy ember sokkal nagyobb koszt, rendetlenséget, rumlit csinál mint például egy macska, vagy egy rendesen nevelt kutya.

Nincs értelme hazudni, úgy keress lakást, hogy előre tisztázod.

2012. szept. 4. 16:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem lehet tudni, maga az állat mennyire megbízható. Rongálhatja a bútorokat, parkettát, ajtófélfát (megrágja, megjelöli, leszarja. stb).

Azt egy bérlő se vallja be, ha rongálós típus az állata, a tulajdonos meg inkább nem kockáztat, hogy eltűnik a fél ajtófélfa, mert unatkozott a nyúl.

2012. szept. 4. 17:09
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk volt nyulas bérlőnk. A nyúl megrágta a beépített konyhabútort, mert volt néhány gyanús, büdös folt a parkettán (résekbe beszivárogva, falon szintén - ilyenkor ugye teljes 5x4 méteres falfelületet újra kell festeni, de inkább az egész szobát, mert nem lesz ugyanaz a szín). Kiköltözésnél mondtam, hogy oké, a kár X összeg, kaucióból levettük.

Hát nem semmi vita volt, miért annyi, az a folt nem nyúlé (az se jobb, ha ők pisiltek oda...).

Na, ilyet még egyszer nem. Ők is ígérték, hogy ketrecben lesz, ezek szerint vagy kiengedték (biztos, hacsak nem ők rágták meg a bútort), vagy a ketrecből brunyált szanaszét.

Ezt megelőzendő nincs kisállat. Hal se, mert ha meg az akvárium törik, akkor az egy mini beázás.

2012. szept. 4. 17:13
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Jav: mert=meg
2012. szept. 4. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Mi is adunk ki szobát és azért nem engedünk állatot, mert a sajátjaink fontosabbak. Nem bántásból de honnan tudhatjuk, hogy a másik állat normális, egészséges? Mert ha nem akkor mi szívjuk meg a kedvenceinkkel, a mi pénzünk megy rá feleslegesen. Meg ha jöhet egy állat, akkor mi van ha akar mégegyet, stb?
2012. szept. 4. 18:17
 8/18 A kérdező kommentje:
De ezaz, ha baj van akkor ki lehet rakni a bérlőt, ha kárt tett ki lehet fizettetni. Szerintem egy ember nagyobb kárt tud okozni, akkor egyáltalán miért adod ki a szobát bárkinek is? Kiönti a kávét, leveri a falat, akármi más... Ellenben egy olyan kisállat ami nappal alszik éjjel meg a ketrecében van nem sok rosszat tud tenni.
2012. szept. 4. 19:19
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

A kárt ki lehet fizettetni....

És ha nem?

Szerinted nem egyszerűbb megelőzni a bajt?

Majd hozzád fognak igazodni nem, mert a te mániád az első...

2012. szept. 4. 19:51
 10/18 anonim ***** válasza:
Mi nem szobát, hanem különálló kiadó lakást kerestünk nyáron. Többen azért nem adták ki, mert kisgyerekünk van... Sz@r érzés volt...
2012. szept. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!