Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
Nagyon meglepődtem, hogy szerintetek normális egy ilyen dolgot eltitkolni a gyerek apja elől. Főleg egy házasságban. Remélem, titeket is átver a házastársatok hasonlóan komoly ügyben.
Beszélni fogok a sógornőmmel, aztán meglátom mit teszek.
Én nem szeretném, hogy ilyen húgom legyen. Ha én lennék a bátyád, biztosan helyretennélek, amiért beleavatkozol az életembe.
1. Nem tudhatod, hogy miért történt az abortusz.
2. Nem tudhatod, hogy a bátyád tudott-e róla, vagy nem.
Ha tudott róla, csak megharagudnak rád, amiért beleszólsz mások életébe. Ha nem tudott róla, akkor sem biztos, hogy az általad remélt reakciót váltod ki.
Te tulajdonképpen ki nem állod a sógornődet, és ebbe a titokba kapaszkodsz, hogy most talán alátehetsz.
Arra nem gondolsz, hogy fájdalmat is okozhatsz a testvérednek, csak a saját igazságod érdekel.
Szomorú, hogy ilyen emberek is vannak a világon.
Ezek szerint nem csak a kérdezőnek nincs beleszólása a bátyja életébe, de magának a bátyjának sincs beleszólása a sajátjába? Mivel nem tud semmit, így nincs nála a döntés szabadsága, nem ítélheti meg maga, neki ez belefér-e. "jól működő"nek meg nem titulálnék házasságot, ami ilyen elképesztő hazugság miatt létezhet egyáltalán.
egyébként milyen a viszonyod a sógornőddel, gondolod, hogy ha rákérdezel nem hajtana el a búsba?
Ha a gyerek beteg volt, akkor mi van?
Kimutatta az UH, hogy mondjuk több a magzatvíz vagy a nyaki redő mérete nem megfelelő, ami Down-szindrómára utal, DE a te vallásos bátyád akkor is ellenezte volna, mert "nem baj, Isten teremténye, szeretni fogjuk", csak közben tönkre megy az életük. A sógornőd hozott egy racionális döntést, ha így történt.
Ha nem, neked akkor sincs ehhez semmi közöd, biztos jó oka van rá, hogy nem mondta el.
Itt szerintem továbbra sem az a lényeg, hogy én mennyire szólhatok bele.
De a bátyámnak joga van tudni róla, tök mindegy, hogy miért és hogyan történt. Az ő gyereke volt.
Az eu okokból történő abortuszt nem ellenzi, önkéntesként dolgozik beteg gyerekek mellett, nem kényszerítene ilyet a feleségére.
"Az eu okokból történő abortuszt nem ellenzi, önkéntesként dolgozik beteg gyerekek mellett, nem kényszerítene ilyet a feleségére."
Ne haragudj, de ha valoban vallásos lenne a kedves batyad, akkor minden okból történő aboruszt ellenezne.....
Ne tedd inkabb hallgass
Mert egyszer ez visszaut es rajtad fog majd valaki igy segiteni hogy jol bekever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!