Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
Ja és még valami ha a bátyád tud róla és nem mondta el neked akkor gondolkozz el azon hogy mennyire öszinte a kapcsolatotok,és ezek szerint neked nincs közöd az ő dolgaikhoz és ezek után igy is állj hozzá.
nekem nagyon szoros a kapcsolatom az öcsémmel,én rögtön hozzá fordulnák mert a mi kapcsolatunk olyan,nem volna kérdés számomra hogy egy ilyenről elbeszélgessük,de mi simán beszélünk egymásnak mindenről,ő belelát az én házasságomba és én is beleláttam az ő kapcsolatába.Fontosak vagyunk egymásnak ha megtudná hogy a férjem csal biztos hozzám fordulna és nem haragudnák ezért,sőt elvárnám hogy szóljon.
Ha eltitkolod és a bátyád nem tudja és valamilyen módon mégis megtudja tudod mi leszel az ő szemében?inkább le sem irom.
konrétan kimondta azt hogy abortusz?
ha beteg a baba missed ab-ot szoktak végezni,ugyanugy mint amikor a vetélés nem zajlik le természetesen.
Nem emlékszem szórol szóra, hogy mit mondott, de valami olyat hogy mostanában születne meg az unokája, ha a lánya máshogy dönt. Aztán mondta, hogy a kórházban is beszélt még vele, de nem volt eredménye.
Aztán gondolom látta az arcomon hogy én ezt nem tudom és elhallgatott.
Akkor te is hallgass, mert semmi közöd hozzá.
Nem tudhatod, hogy miért döntött így a sógornőd.
Alapból semmi közöd hozzá.
Még a bátyád legbensőbb magánéletéhez sincs közöd.
Ebben az esetben is előbb sógornőddel beszélj.
Írnál, majd , hogy mi volt?
Milyen morális kérdést vet fel, hogy valaki gyilkos és eltitkoljuk-e?
Érdekes az emberek hozzáállása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!