Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
nem...
a bátyád gyerekével?
te honnan tudod, egyrészt?
azért mert te nem tudod, attól a bátyád tudhat róla, másrészt
ilyen szinten nem szabad beleszólnia másik életébe, kapcsolatába, ha rokonod sem
Az anyja mondta el, mert azt hitte tudok róla.
Igen, a bátyám gyereke lett volna. A bátyám vallásos és nagyon ellenzi az abortuszt.
"Véletlenül megtudtam"
Vagyis nem szándékoson osztotta ezt meg veled, te meg már adnád is tovább. Semmi közöd hozzá, azzal foglalkozz, ami rád tartozik. A sógornőd magánügye, egyáltalán azt sem értem, mi közöd van hozzá? MERT SEMMI!
Miért mondanám el? Mi köze hozzá?
Amúgy ha a sógornőtől tudod, akkor nyilván nem azért mondta el neked, hogy kiteregesd a dolgait. Nyilván mondta volna a testvérének, ha úgy érezné hogy rá tartozik.
Ha meg nem a sógornőtől tudod, akkor lehet nem is biztos, így csak kavarnád a sz.rt.
Azért szerintem ez elég komoly dolog...
Fordított helyzetben én is elvárnám, hogy a bátyám elmondja, ha a férjem hasonló gerinctelenséget követne el ellenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!