Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 09:52
91/123 anonim válasza:
Ne itelj mert nincs jogod hozza.
Atok ul azon a szon es szemelyen aki mas hazassagat tonkreteszi vagy megingatja.
Soha senki ezt ne tegye.
92/123 anonim válasza:
Én a helyedben beszélnék a sógornőddel, hogy mondja el a férjének, mi lett a gyerekével..
93/123 anonim válasza:
A kerdezonek pusztan egy lehetoseg, hogy artson a sogornojenek, akit ki nem all.
94/123 anonim válasza:
Én remélem ha egyszer ennyire átvágnak, lesz valaki aki felnyitja a szemem.
95/123 Mikatink válasza:
NEM!!!!(ha jót akarsz magadnak)
97/123 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Mindenfélét kitalált, hogy hazudott az anyja, hisztizett meg minden, de végül bevallotta hogy megcsalta a bátyám és nem tudta, kié a baba :-(
2014. máj. 1. 16:55
98/123 anonim válasza:
Meg ebben az esetben sincs jogod elmondani
Mindenki rad fog haragudni az tuti.
Semmi kozod hozza hiszen ez az o kapcsolatuk.
Tudod az ilyen kavarokat nagyon fogja utalni mindenki.
99/123 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, had utáljanak. Nekem tiszta lesz a lelkiismeretem.
2014. máj. 1. 17:15
100/123 anonim válasza:
98/99
Nem hiszem, hogy haragudnának rá, hisz miért is tennék ő legalább igazat mondana. Akik szerint ez normális, nem tudom mit szólnának ha őket vernék át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!