Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
Oké, újból az előző vagyok... :)
A lány anyjától tudod, nem az édesanyátoktól -- ez viszont nem sokat változtat a tényeken, mmint a más dolgába avatkozón.
Mellesleg lehet, hogy ezzel tönkreteszed az amúgy működő házasságukat, amiért a bátyáddal való viszonyod is tönkremehet hosszútávon.
A házasságuk rájuk tartozik, a megcsalás és az abortusz is.
Férfi vagyok, lehet hogy a nők akarnak mindenről tudni ami fájdalmat okozhat neki, és amin nem változtatnak de én nem.
Az anyád valószínűleg jobban szereti a fiát, mint te a testvéredet. Ő ugyanis nem ráncigál elő valamit amin a fia nem változtathat és ami biztosan fájna neki csak hogy a lelkiismerete tiszta legyen.
Ha problémás egy házasság előbb utóbb felszínre jön, ki fog forrni az a pillanat, beszélgetés amikor ez szóba kerülhet, anélkül hogy belekavarnál, fájdalmat okozva mindenkinek, azért mert önző vagy és csak magadból indulsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!