Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
Bármi is volt az oka,meg kellett volna mondani.Jóérzésű nő soha nem veri így át a szerelmét.
Ítélkezni meg majd a férje fog.Ha megbocsájt neki,az az ő dolga,de tudnia kell róla.
1. Nem mondanám el, ugyan ez szar dolog, de nem olyan ami olyan volumenű, hogy rohanni kelljen hozzá. Joga lenne tudni, köze is lenne hozzá, de ez akkor se olyan még szerintem.
2. Nem értek egyet amikor sokan mondják, hogy "ne avatkozz bele, stb".
Pl ha kiderülne, hogy megcsalta a bátyádat, akkor a helyedben azonnal rohannék elmondani, mert az már olyan szintű hátbaszúrás, hogy tudnia kell.
Persze sok tényezőtől függ. Pl ha tudod, h a bátyád akar gyereket, nagyon is, és a nő csak áltatja, közben átveri, akkor lenne komolyabb jelentősége ennek is.
Tehát ez komplikáltabb, hogy konkrétan mondani lehessen rá, hogy igen/nem.
Vásárolni voltunk, bementünk egy babaüzletbe és akkor mondta, hogy lassan megszületne az unokája.
Ő ment vele a kórházba, biztos tudta volna, ha beteg a baba.
Én csak vetéltem de én is megemlékeztem sokáig hogy kb ekkor születne vagy kb most akkora lenne.ebből ne vonj le nagy következtetéseket.simán kérdezz rá a sógornődtől.Nem kutakodtál utánna csak simán megtudtad és kész.
A rekcióból már lehet sejteni hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!