Véletlenül megtudtam, hogy a sógornőmnek volt egy abortusza, amiről a bátyám nem tud. Ti elmondanátok neki?
Lelkiismereted??
Ha van akkor nem kavarnal mas hazassagaba mas eleteben.
Inkább a sógornőddel próbálj beszélni továbbra is, de ÓVATOSAN!
A bátyádnak tényleg joga van tudni, ha megcsalták, de a feleségétől, nem mástól!
Ti komolyan nem akarnátok tudni róla, ha a házastársatok ilyet tenne? Ezt nem hiszem el, ne haragudjatok.
Megmondtam a sógornőmnek, hogy ha vasárnap estig nem beszél a bátyámmal, akkor én fogok.
Te tényleg nem érted, hogy ne üsd bele mindenbe az orrod? Hogy nem minden tartozik rád?
Ott fogsz lenni és hallgatod, mit mond a sógornő? Ellenőrzöd is közben? És kijavítod, ha nem megfelelőt mond szerinted? Nyugodtan feldúlnád a házasságuk, mert te egy szent ember vagy, és az igazság harcosa?
Az ilyen nőket szokta a férjük megcsalni, de őszintén? Meg is érdemelnéd. Ha eddig nem tette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!