Hagynátok, hogy férjetek tesói, amikor vendégségbe jönnek mindenféle nőt hozzanak el hozzátok, úgy hogy 1 éves kisbabátok van?
Remélem otthagy a férjed.
Irigy vagy? A te családod nem megy? Barátaid gondolom nincsenek...
Megy az én családom is, de közöst nem szoktunk csinálni, mert hely és az anyagiak is...
Nem vagyok irígy, csak a tényeket írtam le.
Mitől megterhelő az utazás? Azt mondod altatni sem lehet, mert hangosak. Ez csak akkor van így, ha levegőt sem veszel ha alszik a gyerek és ehhez szoktattad. Hidd el nem akkora probléma ha egyszer-egyszer kimarad az alvás. Inkább örülnöd kéne, hogy Nagy család veszi körbe a kislányodat.
Hidd el tudom mit beszélek, 2 gyereket neveltem fel. Pedig hozzánk nem csak a család, de barátok is jöhettek hívatlanul.
A kérdezőnek szakembert kéne felkeresnie.
Kislányodat már előre sajnálom, soha nem fog neked elmondani merni semmit.
"Pasizni, nőzni" nem szokás? AKkor mégis hogyan tanul meg viselkedni valaki párkapcsolatban?
Azt is elvárnád a lányodtól, hogy szűzen menjen férjhez?
Szegény lány!
1-2 havi ismerkedés után mi is mentünk a párommal egymás családjába ünnepségre vagy csak úgy.
Párom Anyukája konkrétan az ismerkedésünk 2. napján megismert.
Szerinted az a normális, hogy nem mutatják be a családnak a párjukat az emberek, csak ha már eljegyzés volt?
Ha nekem lesz gyerekem, és tudni szeretném, hogy kikkel ismerkedeik, és el is várom, hogy bemutassa őket.
"Azt mikor meg itt vannak megy a nyali fali, a gyereket meg le se "szXarják!"
Ez a Te legnagyobb problémád szerintem.
Világra hoztam minden idők legtökéletesebb gyerekét, ők meg képesek mindenféle más alantas ösztönökkel foglalkozni.
Tudod az nem baj, ha neked ő a mindenség központja, de nem mindenkinek körülötte forog az élete.
Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!