Hagynátok, hogy férjetek tesói, amikor vendégségbe
jönnek mindenféle nőt hozzanak el hozzátok, úgy hogy 1
éves kisbabátok van?
Figyelt kérdés
Hál'Istnnek 60 km-re laknak, de már a 2 alkalom volt, hogy 1-2 hós ismerkedés után elhoznak csajt is.Most már szóvá tettem, és felháborodott az egész család.Nálunk ez nem volt szokás, azt vitték haza bemutatni, akit el akartak venni.Nem szeretném, ha kislányom azt látná, hogy idegenek jönnek mennek, illetve, nem akarok mindenkit megismerni.És persze bejelentés nélkül jönnek, hozzák őket.Azt mikor meg itt vannak megy a nyali fali, a gyereket meg le se "szXarják!Sajnos nem bírtam személyesen elmondani nekik csak levélben, most meg áll a bál.(Férjem tesójai, 37, 25,20 évesek egyébbként, de nem törekszenek családalapításra)Diplomás szülők.
Kérlek nyugtass meg, hogy szeretkezni is csak és kizárólag gyermeknemzés céljából szoktál!
2013. okt. 2. 13:58
42/92 anonim válasza:
tudod, szerintem még nem is az a legszomorúbb, hogy így gondolkodsz, hanem, hogy mindezt volt képed levélben közölni velük...
de mégis miért? nem volt annyi vér a pucádban, hogy mindezt elmondd a szemükbe is?
ezen gondolkozz el
2013. okt. 2. 13:59
43/92 anonim válasza:
Nálatok ez a szokás náluk az....
Amúgy gondolom az ingatlan csak a tiéd és ezért kellene,hogy minden úgy legyen ahogy nálatok volt szokás... csak mert ha közös lenne akkor gondolom a férjed is nyugodtan követhetné azt a szokás amit magával hozott. A férjedet nem zavarja a dolog mert akkor már szóvá tette volna teljesen jogosan hiszen az ő családja, ahol te vagy a "vendég" és nem ők!
Ezt a problémát a férjeddel kellene megbeszélni (egy jó házasságba ez nem okoz gondot) és mivel az ő családja neki kellene intézkedni,feltéve ha akar.
Jelenleg elérted azt,hogy nem te leszel a szívük csücske ami nem minden esetbe jó dolog!!
2013. okt. 2. 13:59
44/92 A kérdező kommentje:
Nem 6 év után mutattam be, hanem kb. 1 évet vártam, de tudtak róla, de családi összejövetelekre nem hoztam, hiszen nekem nem volt fontos,hogy ott is együtt legyünk, illetve a családommal akartam lenni,hiszen nagy összejövetelek ritkán vannak.
Nem ez volt a szokás, ill. ha tényleg komolyabbra fordul lesz lehetőség ismerkedésre.
2013. okt. 2. 14:00
45/92 anonim válasza:
1 évet? Mások addig összeköltöznek, házasodnak!
2013. okt. 2. 14:02
46/92 anonim válasza:
Ha valami csak 1 év alatt lesz komoly, az el van cseszve!
2013. okt. 2. 14:02
47/92 A kérdező kommentje:
Nem tabu a válás, de vannak rosszpéldák a családban.Pl.:tatám testvérei (2 lány)fejenként 6-7-szer házassodtak, lánya, szintén, neki 1 "kislánya" van és úgy tűnik ő is ezt a mentalitást követi.
2013. okt. 2. 14:04
48/92 anonim válasza:
2 hét után bemutatott a szüleinek a párom, és kb 1,5 hónap után mentem vele a családi bulikra! 2 éve együtt, és lehet nem ő lesz a férjem, ezt senki sem tudhatja! De égne a pofám, ha nem mutattam volna be és nekem is szarul esne fordítva! 1 évig akkor semmi szex sem volt? Papucs egy pasi :D
2013. okt. 2. 14:05
49/92 A kérdező kommentje:
Nem az 1 év nem azért van, már az elején komoly volt, így is kezdtünk bele.Megért a dolog addigra, így alakult, én családom(nem szüleim)nem igényelték az ismerkedést.
2013. okt. 2. 14:06
50/92 anonim válasza:
abban mi a rossz? nem tudod, mi áll a háttérben, ne ítélkezz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!