Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hagynátok, hogy férjetek...

Hagynátok, hogy férjetek tesói, amikor vendégségbe jönnek mindenféle nőt hozzanak el hozzátok, úgy hogy 1 éves kisbabátok van?

Figyelt kérdés
Hál'Istnnek 60 km-re laknak, de már a 2 alkalom volt, hogy 1-2 hós ismerkedés után elhoznak csajt is.Most már szóvá tettem, és felháborodott az egész család.Nálunk ez nem volt szokás, azt vitték haza bemutatni, akit el akartak venni.Nem szeretném, ha kislányom azt látná, hogy idegenek jönnek mennek, illetve, nem akarok mindenkit megismerni.És persze bejelentés nélkül jönnek, hozzák őket.Azt mikor meg itt vannak megy a nyali fali, a gyereket meg le se "szXarják!Sajnos nem bírtam személyesen elmondani nekik csak levélben, most meg áll a bál.(Férjem tesójai, 37, 25,20 évesek egyébbként, de nem törekszenek családalapításra)Diplomás szülők.

2013. okt. 2. 13:08
 11/92 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, szar a gép,mert kiszedett néhány gombot a gyerek, és sietek is.
2013. okt. 2. 13:26
 12/92 anonim ***** válasza:
90%
Egyrészt a sógorjelöltjeid magánéletéhez vajmi kevés közöd van ilyen téren,másrészt csak annyiban jogos a felháborodásod,hogy bejelentés nélkül valóban nem illik valakihez betoppani x fő társaságában.Végül,de nem utolsó sorban,szép dolog ugyan a diploma,de a kulturáltságnak és intelligenciának abszolút nem fokmérője.
2013. okt. 2. 13:28
 13/92 anonim ***** válasza:
86%

Ismerek én olyan embereket diplomával......

Szerintem mondd ezt el nekik így. Biztos mégjobban fognak szeretni.

14/92 anonim ***** válasza:
88%

Inkább neveld azt a gyereket, minthogy kifogásnak használod.

Nem is értem, mi köze van a kérdésednek ahhoz, hogy van egy 1 éves gyereked. Ha hajnalban állítanának oda részegen, az persze más lenne.

Férjednek mi a véleménye?

15/92 A kérdező kommentje:
Nem a szülés miatt, hanem azért mert ez eddig nem volt divat, mert régen egy szar házban éltünk, így nem is jöttek sűrűn.Most, hogy van mit mutogatni gondolom.Pedig mi saját magunk építettük apukámmal, és nincs benne részük.
 16/92 anonim ***** válasza:
90%

1. Ha a férjed testvérei jönnek hozzátok (gondolom, meghivásra vagy bejelentve), akkor minden normális ember úgy számol, hogy partnerrel együtt.

2. Az, hogy milyen gyakran van újabb partnerük, nem a te dolgod, ebbe nem köthetsz bele.

3. Nincs jogod megakadályozni, hogy együtt jöjjenek, akár minden héten másik barátnövel.

4. Szerintem ritka hülye hisztis nöszemély vagy, szerencsére ebben az esetben NEM a te szavad dönt.

5. A gyereknek semmi baja sem lesz, ha a nagybátyjai különbözö barátnökkel jönnek hozzátok, legfeljebb nem lesz olyan begyepesedett, mint te.

6. Ha ilyen módon kevered a sz-rt, akkor ne csodalkozz, ha a férjed rövidesen elküld a fenébe és keres egy normális nöt.

17/92 anonim ***** válasza:
90%

Világos már. Végre a kezedbe akarod venni a gyeplőt, te szabni meg, hogy ki mehet hozzátok, és ki nem. Ez érthető is, félig jogod is van hozzá (a másik fele a férjedet illeti), de egy percig se gondold, hogy majd együttérzően bólogatnak rá a rokonok. Főleg, hogy úgy akarod kitiltani őket otthonról, hogy gyakorlatilag semmit nem tettek ellened(igen, tudom, pár oldal múlva egész véletlen eszedbejutnak mindent megváltoztató részletek a múltból...)

Itt nem is arról van szó, hogy hogyan, kiket hoznak hozzátok, hanem, hogy örülsz, hogy végre elnyerted a háziasszony státuszt, te vagy a főnök, ezek a te kis szárnypróbálgatásaid.

U.i.: egyik nagyon kedves ismerősöm nemsoká diplomázik. És roma. Szóval nálad a diploma lobogtatása is csak annak eszköze, hogy kifejezd: felette állsz az átlagnak. Ugyanez igaz arra is, hogy 20-25 éves embereket szólsz le amiatt, hogy nem házassági szándékkal vannak együtt az aktuális nőjükkel.

Első voltam. Jövőre diploma.

2013. okt. 2. 13:30
 18/92 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sajnálom a gyermekedet, hogy téged kapott szülöéül.

Már most biztosítod arról, hogy majd 15-18 év múla elkezdheti a kapcsolatait titkolni elöled, ne mondjon el kivel mikor találkozik, és semmi de semmi esetre se mutassa be se neked, se a testvérének(ha lesz még és a férjed kibírja melletted).

Diplomás vagyok!!! De a férjem elött 6 kapcsolatom volt(igen mindegyikkel sexeltem). Mindet ismerték édesanyámék és a barátaim is. Az elsö 2 hónap után legkésöbb bemutattam és nem titkoltam. Föleg azért mert idönk nagyrészét együtt akartuk tölteni. Volt olyan hogy csak 6 hónapot tartott a kapcsolat, és már az elején tudtam, hogy nem lesz a férjem, de még is elmondtam és bemutattam anyukáméknak.

2013. okt. 2. 13:30
 19/92 anonim ***** válasza:
91%

1. " ismergessek"

Ilyen szó nincs. Még azok körében sem, akik diplomával a zsebükben ingert éreznek arra, hogy másokat kritizáljanak, megszóljanak és úton-útfélen hozzáteszik, hogy ők diplomások.

2. A kisebbségi származás nem zárja ki, hogy diplomás legyen, bár valóban nem gyakori.

3. Ki kellene köpni a karót, és elfogadni, hogy nem ti vagytok az etalon, nem akar mindenki úgy élni, ahogy ti, és nem is kötelező . A férjed testvérei, ha jó kapcsolat van közöttük, hadd mutassa már be a barátnőjét még az eljegyzés előtt a bátyjának!

4. Egyedül amiatt szólhatsz, ha hívatlanul állítanak be, mert bármi dolgotok lehet éppen.

5. "Most már szóvá tettem, és felháborodott az egész család." Még szép, hogy felháborodott, te milyen alapon osztod nekik az észt? Ki vagy te?

2013. okt. 2. 13:32
 20/92 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem azok a "mindenféle nők" nem esznek gyerekeket.

Ha zavar, hogy bejelentés nélkül mennek, akkor szólj.

2013. okt. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!