Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hagynátok, hogy férjetek...

Hagynátok, hogy férjetek tesói, amikor vendégségbe jönnek mindenféle nőt hozzanak el hozzátok, úgy hogy 1 éves kisbabátok van?

Figyelt kérdés
Hál'Istnnek 60 km-re laknak, de már a 2 alkalom volt, hogy 1-2 hós ismerkedés után elhoznak csajt is.Most már szóvá tettem, és felháborodott az egész család.Nálunk ez nem volt szokás, azt vitték haza bemutatni, akit el akartak venni.Nem szeretném, ha kislányom azt látná, hogy idegenek jönnek mennek, illetve, nem akarok mindenkit megismerni.És persze bejelentés nélkül jönnek, hozzák őket.Azt mikor meg itt vannak megy a nyali fali, a gyereket meg le se "szXarják!Sajnos nem bírtam személyesen elmondani nekik csak levélben, most meg áll a bál.(Férjem tesójai, 37, 25,20 évesek egyébbként, de nem törekszenek családalapításra)Diplomás szülők.

2013. okt. 2. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
90%

Ez ritka provokatívra sikerült, gratulálok hozzá. Kapni fogod az ívet. És meg is érdemled.

A legtöbb családban nem csak azt viszik el bemutatni, akit el is akarnak venni. Illetve titeket, diplomás(?!) szülőket sem kell pusztán azért szentté avatni, mert ti törekedtetek a családalapításra. Egy egy éves gyerek lópikulát se fog fel abból, amit a világból lát, ergo nem kel attól tartanod, hogy negatívan befolyásolja majd a szellemi fejlődését. De nyilván ez neked is csak egy ürügy. TE vagy az, akit ez az egész zavar, TE nem vagy rájuk kíváncsi, csak azt felejtetted el, hogy a férjeddel megkaptad a rokonait is. Ez legyen velük a legnagyobb bajod.

2013. okt. 2. 13:13
 2/92 anonim ***** válasza:
88%
Neked aztán mi közöd van ahhoz, hogy ők mikor tereznek családot alapítani? Ha soha nem akarnak, az sem a te dolgod. Az egyetlen, ami miatt hisztizhetsz - jogosan - ha bejelentés nélkül mennek. Ezt meg lehet beszélni, hogy szóljanak előtte, ha jönni akarnak. Az emberhez általában hozzá tartozik a párja is. A gyerekednek (mellesleg egy 1 éves nem kisbaba) ettől az ég világon semmi baja nem lesz, vagy emberek közé sem fogod engedni, nehogy lásson idegeneket jönni-menni?
2013. okt. 2. 13:16
 3/92 A kérdező kommentje:
Mindenkinél mások a szokások, s most hogy szülők lettünk és saját házat építettünk érzem úgy hogy már elégszer kényszerítettek helyzetekbe, s talán már korosabb is lettem.A diplomást azért írtam, mert nem a kisebbséghez tartozunk.Mindenki diplos a családban.Kiv. a két ksebbik tesó.
2013. okt. 2. 13:17
 4/92 Kócos boszorkány ***** válasza:
82%

Hol van az előírva, hogy mennyi idős ismeretség után lehet bárkit is a családnak bemutatni? Számomra természetes, hogy ha párom van, akkor a párom hozzám tartozik, ergo a családi összejövetelre is meghívom magammal. Nem látok benne semmi furcsát, azt talán indokoltnak érzem, hogy előbb kérdezze meg az a családját, hozhatja-e az új párját. Ez rendben van, de ezen kívül nem értem a felháborodást!

Amúgy pedig nem *egyébbként, hanem egyébként!

Az pedig, hogy valakinek diplomája van, nem egyenlő azzal, hogy intelligens!

2013. okt. 2. 13:18
 5/92 A kérdező kommentje:
Itt nem a családalapítás a fő gond, hanem a csajcserék és a mentalitás.És igen, nem akarok energiát fektetni abba, hogy idegen csajokat ismergessek.
2013. okt. 2. 13:19
 6/92 anonim ***** válasza:
85%
Nem ertem mi ezzel a problema.
2013. okt. 2. 13:21
 7/92 anonim ***** válasza:
93%

Elsővel egyetértek. Az egyetlen dolog amiben neked van igazad az az, hogy bejelentés nélkül jönnek. Szerintem a minimum lenne ha valakihez megyek, akkor tájékoztatom a házigazdát arról, hogy hány főre számíthat, nem pedig hirtelen megjelenek plusz akárhány fővel.

Egyébként én is ilyen vagyok. Valamiért engem is zavarnak az idegenek, de megtartom magamnak a véleményem és nyelek egy nagyon, mert az egész nem rólam szól, hanem a családról és, hogy ők jól érezzék magukat.

Jah, és nekem nincs diplomám.

2013. okt. 2. 13:22
 8/92 anonim ***** válasza:
87%

Max azzal lehet bajod, hogy hívatlanul jönnek.

A férjed testvérei, gondolom a férjed szeret velük lenni.

Ha nem akarsz jópofizni, nem kell.

2013. okt. 2. 13:23
 9/92 anonim ***** válasza:
86%
Már nem azért de ilyen helyesírással hogy kaptál diplomát?!
2013. okt. 2. 13:24
 10/92 anonim ***** válasza:
93%
Nagy energia, megmondod a nevét, ő is az övét, és mindenki ül és beszélget. AZTA!! Menjek át segíteni? Kit érdekel mikor akarnak családot alapítani? Tipikus; szültél és most azt hiszed felsőbbrendű vagy!!!
2013. okt. 2. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!