Hagynátok, hogy férjetek tesói, amikor vendégségbe jönnek mindenféle nőt hozzanak el hozzátok, úgy hogy 1 éves kisbabátok van?
Ez ritka provokatívra sikerült, gratulálok hozzá. Kapni fogod az ívet. És meg is érdemled.
A legtöbb családban nem csak azt viszik el bemutatni, akit el is akarnak venni. Illetve titeket, diplomás(?!) szülőket sem kell pusztán azért szentté avatni, mert ti törekedtetek a családalapításra. Egy egy éves gyerek lópikulát se fog fel abból, amit a világból lát, ergo nem kel attól tartanod, hogy negatívan befolyásolja majd a szellemi fejlődését. De nyilván ez neked is csak egy ürügy. TE vagy az, akit ez az egész zavar, TE nem vagy rájuk kíváncsi, csak azt felejtetted el, hogy a férjeddel megkaptad a rokonait is. Ez legyen velük a legnagyobb bajod.
Hol van az előírva, hogy mennyi idős ismeretség után lehet bárkit is a családnak bemutatni? Számomra természetes, hogy ha párom van, akkor a párom hozzám tartozik, ergo a családi összejövetelre is meghívom magammal. Nem látok benne semmi furcsát, azt talán indokoltnak érzem, hogy előbb kérdezze meg az a családját, hozhatja-e az új párját. Ez rendben van, de ezen kívül nem értem a felháborodást!
Amúgy pedig nem *egyébbként, hanem egyébként!
Az pedig, hogy valakinek diplomája van, nem egyenlő azzal, hogy intelligens!
Elsővel egyetértek. Az egyetlen dolog amiben neked van igazad az az, hogy bejelentés nélkül jönnek. Szerintem a minimum lenne ha valakihez megyek, akkor tájékoztatom a házigazdát arról, hogy hány főre számíthat, nem pedig hirtelen megjelenek plusz akárhány fővel.
Egyébként én is ilyen vagyok. Valamiért engem is zavarnak az idegenek, de megtartom magamnak a véleményem és nyelek egy nagyon, mert az egész nem rólam szól, hanem a családról és, hogy ők jól érezzék magukat.
Jah, és nekem nincs diplomám.
Max azzal lehet bajod, hogy hívatlanul jönnek.
A férjed testvérei, gondolom a férjed szeret velük lenni.
Ha nem akarsz jópofizni, nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!