Ok nélkül is kitehetem a testvérémet abból a házból ami az én tulajdonom?
Évekkel ezelőtt szóba megállapodtam testvéremmel, hogy ha ha felújítja, lakhatóvá teszi egy általam vásárolt kertes házat akkor lakhat benne és pusztán csak rezsit kell fizetnie.
Viszont azóta megházasodtam és a férjem igényt tartana arra a házra.
Az utóbbi időben sokat veszekedtünk ez miatt meg oda jutottunk hogy "ultimátumot" adott nekem a férjem , hogy vagy ő mellette állok is kirakom a testvérémet és kiadjuk albérletbe mivel akkor lenne egy pénz bevételi forrás vagy felejtsük el egymást.
És ez miatt mos testvéremmel is megromlott a viszonyom, szivem szerint én hagynám lakni tovább, viszont elválni sem szeretnék. Albérleti díjat meg nem tudna fizetni mivel annyira jól nem keres,meg minden megtakarítását anno a felújításba forgatta. Tanácstalan vagyok.
Én biztosan kitenném a házból - a férjemet.
A jó édesanyját fenyegesse ultimátummal.
Mi az, hogy tönkremegy a házasságod, mert nem teszed utcára a tesódat a SAJÁT házadból?
Mégis milyen jogon dumál bele a ferjed abba, amihez nulla köze van? Te pedig miért hagyod?
21, a kérdzőnek nincs férje.
A kéredezőnek szó szerint ura van. ÉS szerinte ez így normális.
24# folytatás
És arra is figyelj, hogyha a férjed ad pénzt abba az ingatlanba, esetleges javításra, válás esetén követelheti vissza Tőled.
Számomra nagyon komoly kérdés, hogy mennyire érdemes egy ilyen házasságot fenntartani, ami egy ilyen jellegű dolgon tönkremegy?
Gondolom, hogy nem kenyérre kellene nektek annak az ingatlannak a kiadásából bejövő pénz.
A férjednek maximálisan tisztelnie kellene a te tulajdonodat, és ezenkívül még tisztelnie kellene a testvéreddel való jó viszonyodoat is legalább ennyire, he nem jobban.
Nagyon nem tisztességes dolog ez a férjedtől, hogy ebbe bele akar szólni, az meg egyenesen abszurd, hogy egy ilyen dolog miatt VÁLÁSSAL(!!!) fenyegetőzik.
Egy ilyen természetű férfi, aki ennyire pénzéhes, és ezenkívül még éket akar verni közéd és a testvéred közé, nem biztos, hogy alkalmas hosszabb távú kapcsolatra. Ez egy tipikus mérhetetlenül tisztességtelen zsarolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!