Úgy érzem kezdem elveszíteni a testvéremet, mit lehet ilyenkor tenni?
Semmit nem tudsz segíteni.
Felnőtt ember, neki kell meghozni a saját döntéseit.
Én 18 évesen elhúztam inkább otthonról, a húgom most 30+-osan is ott él a kontrollmániás anyánkkal, sosem voltak se barátnői, se párkapcsolata, így fog meghalni egyedül.
Nekem ilyen a jellemem, neki olyan.
"Ti mit gondoltok erről?"
Az, hogy marhára semmi közöd hozzá, ki hogyan éli az életét.
Ő akar egyáltalán változtatni bármin is vagy csak te hiszed azt, hogy neki ez olyan szar?
Mert a leírtak alapján én úgy veszem ki, hogy a testvérednek ez az élet jó és ő így érzi jól magát, introvertált személyiségű. Nem mindenki egyforma, én is zárkózott típus vagyok nem nyílok meg szívesen embereknek.
"hozzám áll a legközelebb, más barátainak még ennyit sem árul el, nem nyílik meg senkinek"
Egyrészt ezt nem tudhatod, lehet, hogy csak te gondolod, hogy annyira jóban vagytok, másrészt attól, hogy veled nem beszél, még mással megteheti.
Tapasztalatból beszélek, egyszer döbbenten hallgattam, ahogy anyám azt meséli valami ismerősnek, hogy szegény én, milyen rossz nekem, hogy egyedül vagyok, se pasi, se barátok, és a munkám is sz&r. Ehhez képest imádom, amit csinálok (évekig tanultam-dolgoztam, hogy csinálhassam), a barátaimmal járunk kirándulni és nyaralni, és akkor már hónapok óta együtt éltük a párommal (ma már férjem). Én valahogy nem éreztem azt, hogy "milyeeeen sz.ar nekem".
Aki introvertált, annak ez az élet király.
Home office+sorozatok:)
Ennél jobb nincs is, a kötetlenség, miért kellene függőség az életébe?
Hagyd őt békén. Bennünk sencs semmi közös az öcsénkkel, ő munkamániás, még otthon él, viszont társasági, én már rég elköltöztem, sokkal lazábban veszem az életet de zárkózottabb.
Egy ideig nagyon akart haverkodni meg közös programok, mert az milyen király - nem, köszi.
Nekem nem buli "a buli", a fesztivál, az ilyen-olyan közösségi összeröffenések, sokkal szívesebben megyek ki a természetbe ahol csend van és béke - ezt nem érti...
Néha írunk 3-4 szót, de ennyi, nincs igényem többre belőle. Nem azért, mert nem kedvelem, hanem mert tűz és víz a természetünk.
De te is tipikusan olyan ember vagy, kérdező, aki mindig jobban tudja, mi a jó a másiknak :D
Ja, amúgy nem, mert nem is ismered a tesvéredet, de beleokoskodnál mit miért tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!