Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
"Én amúgy azt nem értem, hogy pl egy vegán süti az olyan, hogy abból mindenki más is tud enni. És akkor ott már ki lehet cserélni mondjuk az egyik desszertet egy vegánra, akkor az már nem csak neki van fizetve."
Voltam olyan esküvőn, ahol szó nélkül bezabálták, mielőtt az, aki miatt speckón lett elkészítve, egy szeletet is tudott volna enni.
"Egy pasi normálisabb, nem ilyen önző nárcisztikus"
😂😂😂😂😂😂😂
Arra se válaszol, honnan jön ki az összeg...
Mert ha tényleg annyira spórolnak, ezernyi módja lenne, hogy ezzel ne legyen gond.
Nyilván kamu, és annak is silány.
A vegán ételekhez SEMMIFÉLE "rohadt drága alapanyagok, húspótló készítmények" nem szükségesek!
A vegán ételekhez csak normál növényi alapanyagok szükségesek - zöldségfélék, hüvelyesek, gomba, gabonafélék -, semmi más!
Egy embernek egy teljes, több fogásos vegán menü max. fele annyi lenne, mint a húsos menü - szóval igen bunkó vagy!
Ez csak tünet. Van itt egy alap feszültség a nővéred és közted, ami eddig nem volt megoldva. Nem csoda, hogy pont az esküvő kapcsán borult ki a bili, ilyenkor az ifjú pár gyakran feszültebb ugyanis.
Ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy soha többé nem akarsz a nővéreddel beszélni, és nem fog zavarni 5 év múlva sem, hogy ez pont az esküvőd kapcsán bukott a felszínre, akkor hajrá, nem kell meghívni a nővéred. Igazából az se biztos, hogy meg fog sértődni.
Az ideális megoldás a tényleges feszültség feloldása lenne, de ha eddig nem sikerült, nem ebben a feszült időszakban számítanék sikerre. Eddig is lehetett volna normális megoldást találni a közös találkozásokra.
Köztes megoldás anyukádat megkérni, hogy intézkedjen, és akkor nem nektek kell ezzel foglalkozni. Egy gombapörkölt-rizs-savanyúság kombóhoz semmilyen drága helyettesítő nem kell, sem pedig egy lekváros linzerhez (még olcsóbb is tejmentes margarinnal, mint vajjal készítve). Nyilván nem mindegy, hogy mit enged a hely, ahová mentek.
Egy esetben tűnik megoldhatatlannak a helyzet: ha a nôvéred az a típusú harcos vegán, aki azt se képes eltűrni, ha mások húst esznek mellette. Ilyet még az életben nem láttam, de az internet szerint létezik, különösen gyakori állatfaj kitalált gyakoris provokációs kérdésekben.
En csak azt nem ertem, ugyan miert kene mar MINDENKINEK MINDIG MINDENHOL vegant ennie, ha a novered is megjelenik? Egyszerubb, ha a vegant csak o eszi, a tobbi meg azt, amit szeret, nem igaz? ;-)
Amugy nem a vendegek fizetik, amit megesznek-megisznak az eskuvokon, ahogy egy ideje divatba jott? Mert akkor neki tobbet fel lehet szamitani. Mas kerdes, hogy a hisztid utan en nem, hogy el se mennek az eskuvodre, de semmit nem is adnek naszajandekba. Ez ilyen. Hat ezen meditalgass el kedves kerdezo...! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!