Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
Igen, bunkóság. Én "csak" vegetárianus vagyok (nyilván ez saját döntésem) és sajnos 1-es tipusú cukorbeteg. 3 éve voltam egy esküvőn, harmad unokatesóm volt szóval nem is olyan közeli mint nálatok, és direkt nekem volt egy egész diabetikus torta csináltatva. Tudom a cukorbetegség más, mert ez betegség és nem magamtól csinálom (mint a nővéred a vegánságot).
Viszont! Mint írtam, vegetáriánus is vagyok. Nos, a munkahelyemen 40-en dolgozunk, és bármikor bármilyen esemény van, sosincs vega kaja (csak a karácsonyi ünnepségen mert ott sültes tálat rendelnek és azon szookott lenni rántottsajt). És igen, nekem nagyon rosszul esik még ez is, hogy a többiek eszik a bográcsban készült pörköltet, én meg vagy eszek kenyeret savanyúsággal, vagy hozok otthonról. Pláne ha még a testvérem esküvője lenne! Igen, nagyon szarul esne.
Elég ízléstelenek tartom hogy ennyit nem tudsz megtenni, de gondolom, pénzt amit ad azt szemre be és nélkül elfogadod, a tesód
Helyében elmenék csak az esküvőre de a vacsorára nem, de egy fillért nem láttnál,
Akkor erre az a megoldás, hogy megmondod a nővérednek/anyádnak, hogy nézd bözsi,14000Ft fejenként az étel az összes többi vendégnek, ezt belepótóljuk a kajádba a többit légyszi egészítsd ki magadnak és hozzátok majd el.
Még egy kétszemélyes vegán tál sem lenne 15000Ft nemhogy tízezrek.
Azt nem értem, hogy ha a cél az, hogy minél olcsóbban hozzátok ki az esküvőt, akkor miért nem esküsztök két tanúval egy hétköznap? Tudtommal az ingyen van. A jelek szerint ugyanis az a legkevésbé sem érdekel benneteket, hogy a vendégek jól érzik-e magukat.
Vagy azért kell lagzi, hogy jöjjenek a borítékok? Akkor viszont annak ára van - adott esetben a nővérednek vegán menü. Írta itt valaki, hogy kérjétek meg: rendeljen magának valamit, ti pedig kifizetitek. Szerintem ez abszolút jó ötlet, ha ti nem akartok külön vesződni az ő ételével. De az, hogy teljesen figyelmen kívül hagyjátok a testvéred igényeit, az bizony bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!