Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fogunk csak 1 személy, a...

Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?

Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.
2024. máj. 5. 11:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/161 anonim ***** válasza:
86%
Anyáddal értek egyet. Tapintatlan érzéketlen bunkó vagy. Nővéred helyében én elmennék és a fejedre borítanék valami italt.
2024. máj. 5. 11:45
 12/161 anonim ***** válasza:
92%
Fillér b@szók vagytok. Az ő kajáltatásához képest, a nővéred meg ad borítékban ad több 10.000 forintot... Erről ennyit...
2024. máj. 5. 11:46
 13/161 anonim ***** válasza:
72%

Igen, bunkóság. Én "csak" vegetárianus vagyok (nyilván ez saját döntésem) és sajnos 1-es tipusú cukorbeteg. 3 éve voltam egy esküvőn, harmad unokatesóm volt szóval nem is olyan közeli mint nálatok, és direkt nekem volt egy egész diabetikus torta csináltatva. Tudom a cukorbetegség más, mert ez betegség és nem magamtól csinálom (mint a nővéred a vegánságot).

Viszont! Mint írtam, vegetáriánus is vagyok. Nos, a munkahelyemen 40-en dolgozunk, és bármikor bármilyen esemény van, sosincs vega kaja (csak a karácsonyi ünnepségen mert ott sültes tálat rendelnek és azon szookott lenni rántottsajt). És igen, nekem nagyon rosszul esik még ez is, hogy a többiek eszik a bográcsban készült pörköltet, én meg vagy eszek kenyeret savanyúsággal, vagy hozok otthonról. Pláne ha még a testvérem esküvője lenne! Igen, nagyon szarul esne.

2024. máj. 5. 11:48
 14/161 anonim ***** válasza:
94%

Elég ízléstelenek tartom hogy ennyit nem tudsz megtenni, de gondolom, pénzt amit ad azt szemre be és nélkül elfogadod, a tesód

Helyében elmenék csak az esküvőre de a vacsorára nem, de egy fillért nem láttnál,

2024. máj. 5. 12:04
 15/161 anonim ***** válasza:
96%
Miért csomagolod a vegánságba, hogy nem szereted a nővéredet?
2024. máj. 5. 12:11
 16/161 Katona Dius ***** válasza:
93%
Nagyon maximum 10 ezerből lehet a legtöbb gyorskajáldából vegán menüt rendelni. Itt nem a kajával van gond...
2024. máj. 5. 12:14
 17/161 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is játszma-mentesebb lenne az "utálom a nővéremet, nem akarom, hogy az esküvőmön ott legyen" kérdés..
2024. máj. 5. 12:22
 18/161 A kérdező kommentje:
Legyen ott az esküvőn, de nehogy már az én fejem főjön azon, hogy ő mit eszik. Eleget főtt már ezen, ahogyszor átjött vagy ha véletlen egyszerre mentünk anyámhoz akkor is borítékolható volt, hogy aznap csak kecskekaját eszünk. Most főjön az ő feje a kajáján.
2024. máj. 5. 12:25
 19/161 babyboom567 ***** válasza:
96%

Akkor erre az a megoldás, hogy megmondod a nővérednek/anyádnak, hogy nézd bözsi,14000Ft fejenként az étel az összes többi vendégnek, ezt belepótóljuk a kajádba a többit légyszi egészítsd ki magadnak és hozzátok majd el.

Még egy kétszemélyes vegán tál sem lenne 15000Ft nemhogy tízezrek.

2024. máj. 5. 12:26
 20/161 anonim ***** válasza:
91%

Azt nem értem, hogy ha a cél az, hogy minél olcsóbban hozzátok ki az esküvőt, akkor miért nem esküsztök két tanúval egy hétköznap? Tudtommal az ingyen van. A jelek szerint ugyanis az a legkevésbé sem érdekel benneteket, hogy a vendégek jól érzik-e magukat.

Vagy azért kell lagzi, hogy jöjjenek a borítékok? Akkor viszont annak ára van - adott esetben a nővérednek vegán menü. Írta itt valaki, hogy kérjétek meg: rendeljen magának valamit, ti pedig kifizetitek. Szerintem ez abszolút jó ötlet, ha ti nem akartok külön vesződni az ő ételével. De az, hogy teljesen figyelmen kívül hagyjátok a testvéred igényeit, az bizony bunkóság.

2024. máj. 5. 12:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!