Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fogunk csak 1 személy, a...

Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?

Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.
2024. máj. 5. 11:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/161 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem legyél őszinte magaddal. Nem szereted a testvéred, nem akarod, hogy ott legyen.
2024. máj. 5. 14:33
 62/161 anonim ***** válasza:
93%
A testvéredről van szó jónő... Szerintem bunkóság. Ha meg ennyire utálod a nővéredet, mert a fenti sorokból nekem az jön le, akkor ne hívd meg.
2024. máj. 5. 14:41
 63/161 anonim ***** válasza:
80%
Tapló vagy, ne hívd meg ha ennyire nem bírod a nővéred vegánságát.Egyébként az összes kommentedről az sül le hogy egy bunkó beképzelt személy lehetsz.Reméljük a leendő férjed elvisel.
2024. máj. 5. 14:44
 64/161 anonim ***** válasza:
11%

ėn megėrtem kėrdezőt nagy valoszinüségel a baj ott van hogyha a nővére ott van anyuka növėre körül ugrålt csak vegån kaját csinålt stb .

és ez a kérdező napja nem akkar nővėre ėtkezésével foglalkozni ,lehet már csak dacbol sem.

2024. máj. 5. 14:47
 65/161 anonim ***** válasza:
90%
65, saaajnos bunko a kerdezo, raadasul erzelmileg eretlen is, aki irigy es feltekeny a noverere. Ahogy te is. ;-)
2024. máj. 5. 14:49
 66/161 anonim ***** válasza:
91%
Kidobtok több százezret (milliót), és nem futja arra, hogy valakit megkérjetek, hogy egy vegán étteremből hozzon két adagot néhány ételből? Nincs egy barátotok se, aki ezt megtenné aznap a kedvetekért?
2024. máj. 5. 14:53
 67/161 anonim ***** válasza:
91%

Akkor minek hívod vagy hívtad meg, ha utálod a nővéredet. Ha nem utálnád rendelnél neki vegán ételeket. Ja és mi az hogy csak 1 személy miatt? Ha egy távoli rokon vagy ismerős lenne, akkor megérteném, de egy nővér szerintem elég közeli rokon, és ha jóban lennél vele, illene neki vegán kaját rendelni. Amúgy meg elég csúnya hozzáállás az, hogy oldja meg maga, rendeljen a saját pénzéből, vagy egyen köretet. Ha ennyire nem érdekel az, hogy a

nővéred jól érezze magát, akkor inkább ne hívd meg, vagy mondd meg neki, hogy ne jöjjön. Ha igazi vegán, és nem divatból teszi, és komolyan vesz mindent, akkor az egy külön életformát igényel, amibe nem fér bele az, hogy csak köretet egyen. Azt meg nem hiszem el, hogy ne ajándékoznának pénzt, vagy valami tárgyat a meghívottak, még ha azt mondod, hogy nálatok nem szokás. Nekem például lesülne a bőr a képemről, ha nem adnék semmit, és ingyen potyáznék egy esküvői vacsorán.

2024. máj. 5. 14:54
 68/161 anonim ***** válasza:
75%

nehogy már az én fejem főjön azon, hogy ő mit eszik

Na figyi, suttyókám: pont olyan vendég, mint bárki más. És jó esetben nem azért hívsz vendéget, hogy téged körbeugráljon, hanem azért, hogy te ugráld körbe őt, mint vendéglátó, és az étellel is megköszönd, hogy veled örült életed legszebb (és a stílusodból kiindulva a leendő férjed életének legrosszabb) napján.

2024. máj. 5. 14:56
 69/161 anonim válasza:
89%
Nem szemetek vagytok hanem n+1 átlagember aki megfelelési kényszerből csinál esküvőt...gondolom, hogy mehessenek a képek instára, facebookra...50+% a válási arány, úgyhogy hajrá...:)
2024. máj. 5. 14:59
 70/161 anonim ***** válasza:
86%

"ėn megėrtem kėrdezőt"

Ez sajnos téged minősít.

2024. máj. 5. 15:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!