Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
ėn megėrtem kėrdezőt nagy valoszinüségel a baj ott van hogyha a nővére ott van anyuka növėre körül ugrålt csak vegån kaját csinålt stb .
és ez a kérdező napja nem akkar nővėre ėtkezésével foglalkozni ,lehet már csak dacbol sem.
Akkor minek hívod vagy hívtad meg, ha utálod a nővéredet. Ha nem utálnád rendelnél neki vegán ételeket. Ja és mi az hogy csak 1 személy miatt? Ha egy távoli rokon vagy ismerős lenne, akkor megérteném, de egy nővér szerintem elég közeli rokon, és ha jóban lennél vele, illene neki vegán kaját rendelni. Amúgy meg elég csúnya hozzáállás az, hogy oldja meg maga, rendeljen a saját pénzéből, vagy egyen köretet. Ha ennyire nem érdekel az, hogy a
nővéred jól érezze magát, akkor inkább ne hívd meg, vagy mondd meg neki, hogy ne jöjjön. Ha igazi vegán, és nem divatból teszi, és komolyan vesz mindent, akkor az egy külön életformát igényel, amibe nem fér bele az, hogy csak köretet egyen. Azt meg nem hiszem el, hogy ne ajándékoznának pénzt, vagy valami tárgyat a meghívottak, még ha azt mondod, hogy nálatok nem szokás. Nekem például lesülne a bőr a képemről, ha nem adnék semmit, és ingyen potyáznék egy esküvői vacsorán.
nehogy már az én fejem főjön azon, hogy ő mit eszik
Na figyi, suttyókám: pont olyan vendég, mint bárki más. És jó esetben nem azért hívsz vendéget, hogy téged körbeugráljon, hanem azért, hogy te ugráld körbe őt, mint vendéglátó, és az étellel is megköszönd, hogy veled örült életed legszebb (és a stílusodból kiindulva a leendő férjed életének legrosszabb) napján.
"ėn megėrtem kėrdezőt"
Ez sajnos téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!