Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fogunk csak 1 személy, a...

Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?

Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.
2024. máj. 5. 11:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/161 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ezt az egy alkalmat kibírhatod. Lagzi után a hétköznapokban egye a nyúlkaját.
2024. máj. 5. 13:28
 42/161 A kérdező kommentje:
Nálunk nem szokás borítékot sem adni, nem is hallottam még hogy valaki borítékot adott volna egy esküvőre.
2024. máj. 5. 13:29
 43/161 anonim ***** válasza:
99%

Nálunk nem szokás nászajándékba pénzt adni.

Akkor a nászajándék árából..hiszen gondolom megérted hogy szeretném minél olcsóban megúszni az esküvődet hiszen nekem nem jelent semmit hogy találtál egy marhát aki pár évig elvesz utána úgyis elváltok...

2024. máj. 5. 13:30
 44/161 anonim ***** válasza:
99%
Figyu ha ilyen csórók vagytok minek a rongyrázás az esküvővel? Hiszen rajtatok kívül úgyis letojja mindenki max egy bulinak fogják fel és ennyi.
2024. máj. 5. 13:31
 45/161 A kérdező kommentje:
Hiába nyüszítesz, senkit nem érdekel se a boríték, se a nászajándék. Nem várjuk el senkitől, amúgy is csak nagyjából a szülők szoktak nászajándékot adni.
2024. máj. 5. 13:34
 46/161 anonim ***** válasza:
99%
Aha nem szokás nászajándékot meg boritékot adni... nem is hallottál még erről... persze mesélj még. Mostmár legalább tudjuk hogy kamu a kérdés és csak a vegánságot akarod rossznak beállítani.
2024. máj. 5. 13:40
 47/161 anonim ***** válasza:
92%
47es ja mert ingyen buli de amúgy tojnak rátok magasról, mehetsz sírni. A saját anyád se áll melléd ez elárul mindent, hogy mennyire vagy fontos a családodnak:-D Ingyen buli az jó de amúgy rád nem nyitnák az ajtót.
2024. máj. 5. 13:42
 48/161 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy "asszony" vagyok?
2024. máj. 5. 13:45
 49/161 anonim ***** válasza:
99%
Igen bunkó vagy. A saját vendégét lesz*ró öntelt személy. Mindegy hogy asszony, vagy nem. Anyádnak igaza van.
2024. máj. 5. 13:48
 50/161 anonim ***** válasza:
96%

Olcsó esküvő, de több tízezer egy vegán menü. Teljesen érthető.

És persze sosem hallottál borítékba tett pénzről.

Ha már kamuzol, legyél következetes.

2024. máj. 5. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!