Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fogunk csak 1 személy, a...

Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?

Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.
2024. máj. 5. 11:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/161 anonim ***** válasza:
90%

Igen, elég bunkók vagytok. Amennyiben utálod a nővéredet, inkább meg se hívd, de ez ebben a formában rohadt nagy bunkóság.

Nálunk nagggggyon szűk családi körben volt az esküvő, kb mindenkit végigkérdeztem mit enne szívesen, milyen tálakat rendeljünk, volt egy, azaz 1 vega, távoli családtag, rendeltünk úgy, hogy ő is tudjon enni, és erről egyeztettünk is vele, hogy jó lesz-e.

Ha a nővérem lenne vegán, akkor vele is ugyanígy járnék el.

Voltam amúgy vega én is, és sokszor készítek vegán/vega kaját, csak mert szeretem a változatos menüt. Ne mondd már, hogy több 10e egy menü... Sokszor még olcsóbbak is az alapanyagok, ha olyat csinálsz.

2024. máj. 5. 12:50
 32/161 anonim ***** válasza:
98%

..De én nem akarom megoldani, oldja meg ő magának..

Oké, ezt mindenki látja már, hogy nem akarod, eszedben sincs megoldani.

Már csak arra válaszolj, amit többen kérdeztek. Miért burkolod az utálatod tesód irányába, ebbe a vegán kaja sztoriba?

2024. máj. 5. 12:50
 33/161 anonim ***** válasza:
93%
Fura csalad vagytok. Hugom eskuvojen harman voltunk veganok a 100-bol es kaptunk kajat, semmi cécó nemvolt ezen. Az egyik tortat en kerestem ki,honnan rendeljek, vegan volt, ahogy fentebb irtak, abbol mindenki mas is ehet, es amugy imadtak. Nem egy nagy fakszni. Mi a valodi problemad a tesoddal, amit a vegansagara tolsz ra?
2024. máj. 5. 12:53
 34/161 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, egy 4 személyes vegén tál sincs több tízezer. :D
2024. máj. 5. 12:58
 35/161 anonim ***** válasza:
97%
Értem, hogy szerinted túl sokszor szól róla a kajálás és a te nagy napodon ezt nem akarod, mert az rólad szól és nem arról, hogy még neki intézzed külön. Hidd el, hogy más is érti. Viszont te meg azt hidd el, hogy ott te látod vendégül az embereket, és beszélni fognak ám rólad, hogy pont ezt az alkalmat választottad a balhéra és a hisztire, és igenis a hátad mögött fogja mondani a család, hogy szarrágó vagy. Máris el van bszva. Vagy csendben intézel neki kaját és nem néz le senki a viselkedésed miatt. Eddig, ha hiszed ha nem, te vagy a saját magad legnagyobb ellensége. Se nem bizonyítassz, se nem mutatod meg jól azt, amit te akarsz. Az nem ilyen rendezvényre való viselkedés.
2024. máj. 5. 13:00
 36/161 anonim ***** válasza:
93%

A mi esküvőnkön egyedül a legjobb barátnőm volt, aki vegán. Így egyedül ő kapott vegán kaját, nem is reklámoztuk.

Azt én is túlzásnak tartanám, hogy egy ember miatt legyen több főre számítva külön vegán kaja (nyilván mindenki azt enné, mert az különlegesnek számít), szóval ilyet mi sem csináltunk. Ő kapott egyedül ilyet, megbeszéltük, hogy mit szeretne, a pincér pedig elé tette le a vegán vacsorát, ennyit tegyél meg szerintem Te is.

2024. máj. 5. 13:06
 37/161 anonim ***** válasza:
78%
Hát megmondanám hogy oké drága tesó a nászajándékra szánt pénzből viszek magamnak enni és innivalót, puszi.
2024. máj. 5. 13:24
 38/161 A kérdező kommentje:
Nálunk nem szokás nászajándékba pénzt adni.
2024. máj. 5. 13:25
 39/161 anonim ***** válasza:
89%

38

Jól van, nyomjad csak a rizsát, akkor is gáz vagy.

2024. máj. 5. 13:27
 40/161 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező gondolom az nem baj ha senki nem ad borítékot, mert gondolom mindenki a lehető legolcsóbban igyekszik megúszni az esküvőtöket és a tökük tel van azzal hogy ti flancoltok az esküvővel nem elég egy polgári szertatár két tanúval.
2024. máj. 5. 13:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!