Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
Igen, elég bunkók vagytok. Amennyiben utálod a nővéredet, inkább meg se hívd, de ez ebben a formában rohadt nagy bunkóság.
Nálunk nagggggyon szűk családi körben volt az esküvő, kb mindenkit végigkérdeztem mit enne szívesen, milyen tálakat rendeljünk, volt egy, azaz 1 vega, távoli családtag, rendeltünk úgy, hogy ő is tudjon enni, és erről egyeztettünk is vele, hogy jó lesz-e.
Ha a nővérem lenne vegán, akkor vele is ugyanígy járnék el.
Voltam amúgy vega én is, és sokszor készítek vegán/vega kaját, csak mert szeretem a változatos menüt. Ne mondd már, hogy több 10e egy menü... Sokszor még olcsóbbak is az alapanyagok, ha olyat csinálsz.
..De én nem akarom megoldani, oldja meg ő magának..
Oké, ezt mindenki látja már, hogy nem akarod, eszedben sincs megoldani.
Már csak arra válaszolj, amit többen kérdeztek. Miért burkolod az utálatod tesód irányába, ebbe a vegán kaja sztoriba?
A mi esküvőnkön egyedül a legjobb barátnőm volt, aki vegán. Így egyedül ő kapott vegán kaját, nem is reklámoztuk.
Azt én is túlzásnak tartanám, hogy egy ember miatt legyen több főre számítva külön vegán kaja (nyilván mindenki azt enné, mert az különlegesnek számít), szóval ilyet mi sem csináltunk. Ő kapott egyedül ilyet, megbeszéltük, hogy mit szeretne, a pincér pedig elé tette le a vegán vacsorát, ennyit tegyél meg szerintem Te is.
38
Jól van, nyomjad csak a rizsát, akkor is gáz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!