Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.2024. máj. 5. 11:21
91/161 anonim válasza:
Az ilyen csóró prolik mi a francért csinálnak egyáltalán lagzit? Akinek nincs pár misije erre a célra az felejtse el az ilyen mulatságokat.
92/161 anonim válasza:
89
Az novenyi etrendes. A vegansag egy allatjogi mozgalom, elvi kerdes, aminek csak egy resze az, h mit eszik az illeto.
93/161 anonim válasza:
86 és te mi jogon döntöd el mi a normális kaja? Értem én hogy te a rántott hús pacalpörkölt töltött káposzta szentháromságban nőttél fel, de akkor is. Te megeszel minden kaját amit utálsz? Tehát mondjuk meghívnak vendégségbe de csak csiga és békacomb van, akkor megeszed, hiszen normális kaja?
94/161 anonim válasza:
92es hagyd, az ilyen korlátolt zsíron hízlalt panelprolik nem fogják megérteni.
95/161 anonim válasza:
Kértetek egyáltalán ajánlatot?
Kicsit túlzónak érzem ezt.
MIlliókat el tudtok b/szni egy parádéra, de plusz 2k nem fér bele a testvérednek mikor ő jó eséllyel ennél nagyságrendekkel nagyobbat fordít majd rád.
Vagy van valami más a háttérben, igaz?
96/161 anonim válasza:
Kérdező te utálod a nővéred. Mi a Napfényes étteremből szoktunk vegán ételt rendelni egy rokonnak, ha családi összejövetel van. 2 személyes bőségtál sincs 10 ezer náluk...
97/161 anonim válasza:
A mondjuk vicces, hogy a kérdező már leírta, hogy nem nő, mégis mindenki menyasszonyként hivatkozik rá.
98/161 anonim válasza:
98
Vicces, de nem veletlen.
Ez tipik noi hiszti.
Ha tenyleg ffu, sztem az asszony iranyit a hatterbol.
99/161 anonim válasza:
Mondjuk a vegánsággal kapcsolatban pont a férfiak szoktak előítéletesebbek lenni.
100/161 anonim válasza:
Itt a tema kb mindegy, a tesojaval van baja (az uj asszonynak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!