Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fogunk csak 1 személy, a...

Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?

Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.
2024. máj. 5. 11:21
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/161 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy nagyon furcsák vagytok, mi még csak nem is vendégként, hanem szolgáltatóként megyünk gyakran esküvőre, mégis mindig megkérdezik előre hogy van egy valami speciális kívánság az étellel kapcsolatban
2024. máj. 5. 20:10
 102/161 anonim ***** válasza:
33%
Csak mondom, a kérdező volt az is, akihez ment a párja gyereke, mert megcsalta a férje és ő a telóban talált nyomokat... azt a kérdést törölték, mert kdierült, hogy kamu és jé, pont akkor ez a kérdező is tiltva lett... :D
2024. máj. 5. 21:27
 103/161 anonim ***** válasza:
80%

Szegény jövendőbelid. Már most sajnálom. Vagy nem is. Aki elvesz egy ilyen nőt mint te,az inkább nagyon bátor.

Kedves kommentelők! Kísérjétek figyelemmel az oldalt,mert nemsokára jelentkezünk a válásról szóló híreinkel.

2024. máj. 5. 21:35
 104/161 anonim ***** válasza:
23%

mi sem csinálunk külön ilyet egy emberért. náluk is aktuális ez de mi megoldottuk halas étellel, az határeset, így lesz mindenkinek valami, de tényleg nem lehet mindent mert 50 ember 60 félét szeretne kb. szal ja, az észszerűség határait érdemes figyelembe venni azért.

szerintem egy esküvőn nincs olyan, hogy valaki ne tudjon mit enni, leszámítva az ilyen hóbortokat.

2024. máj. 6. 03:15
 105/161 anonim ***** válasza:
29%

annyit még hozzáírnék az előző kommentemhez, hogy utána sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogja valaki utána azt mondani, hogy de én csak a citromos tortát szeretem, miért fekete erdő van? :D (létező, megtörtént eset)

szóval igen, érdemes egyeztetni, mi is ezt tesszük, de nem lehet mindenkinek megfelelni és szerintem nem is feltétlenül kell, mert ez a te eseményed nem másé. akinek nem tetszik/nem tud alkalmazkodni és választani 105 féléből mert kellene a 106. is, az ne jöjjön és ez ennyi. én így gondolom de hát kinek a pap, kinek a paplan.

2024. máj. 6. 04:38
 106/161 anonim ***** válasza:
77%
105 akkor biztos az is mindegy mit kaptok nászajándékba, hiszen milyen lenen az már hogy kijelentitek.. majd visznek otthonról valami étkészletet, hiszen milyen lenne már azt figyelni mit akartok...én pl biztosan lekarcsúsítanám a szánt borítékot, ha a házaspár arra nem veszi a fáradtságot hogy egy féle olyan ételt rendeljen amit jó szívvel megeszek, akkor viszonzásként se várjanak nagy dolgot. Kifizetem a kaja rám eső részét és osszák be.
2024. máj. 6. 05:24
 107/161 anonim ***** válasza:
24%

így van, mindegy, hisz van pénzem, nem pénzes borítéknak hívom az embereket.

ki is van már minden fizetve.

de a szabályokat én mondom akkor is ha ez valakinek nem tetszik.

nem fogok a 105 opcióra egy 110.-et is fizetni mert nem érdekel és kész.

ne keverjük az allergiát meg az intoleranciát ide, az más, ez pedig hóbort.

2024. máj. 6. 05:32
 108/161 anonim ***** válasza:
86%
108 akkor te se várod el ugye hogy mást tiszteletben tartsa a te "hóbortjaidat"? igaz? Tehát ha pl utálod a pacalpörköltet, akkor is meg kell enned hiszen ne flancolj ne hóbortozz, az a kaja meg kell enned...
2024. máj. 6. 05:40
 109/161 anonim ***** válasza:
29%

már megint kavarod a szezont a fazonnal és ködösítesz feleslegesen mert nem erről van szó. mit mondom egyeztetünk mi is és olyan kaják lesznek ami minden mezei embernek megfelel, de igen volt hogy a telefonba én mondtam, hogy ilyen biztosan nem lesz. ez a pénzes zsarolás meg vicces :D mondhatnám, hogy mi a picsát csináljak a szar forinttal mikor kurvára nem magyarországon szolgáskodok pont ezért, hogy ne legyen a pénzzel probléma.

de a lényeg: nem lehet mindenkinek megfelelni ezért közelíteni érdemes a kívánthoz, és igen együttérzek a kérdezővel. amikor ezt a "nem eszek húst" meghallottam akkor mondtam, hogy pedig ez így marad, eszed nem eszed :D

2024. máj. 6. 05:52
 110/161 anonim ***** válasza:
25%
de látom érzékeny téma ez, pedig ez tényleg senki másról nem szól mint a két ünnepeltről. sajnálom, hogy nem tetszik a 100 féle kaja ami lesz de ennyi, nem fogunk mi sem 101.-et rendelni és pont. nem érdekel. abszolút nem.
2024. máj. 6. 05:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!