Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
Szegény jövendőbelid. Már most sajnálom. Vagy nem is. Aki elvesz egy ilyen nőt mint te,az inkább nagyon bátor.
Kedves kommentelők! Kísérjétek figyelemmel az oldalt,mert nemsokára jelentkezünk a válásról szóló híreinkel.
mi sem csinálunk külön ilyet egy emberért. náluk is aktuális ez de mi megoldottuk halas étellel, az határeset, így lesz mindenkinek valami, de tényleg nem lehet mindent mert 50 ember 60 félét szeretne kb. szal ja, az észszerűség határait érdemes figyelembe venni azért.
szerintem egy esküvőn nincs olyan, hogy valaki ne tudjon mit enni, leszámítva az ilyen hóbortokat.
annyit még hozzáírnék az előző kommentemhez, hogy utána sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogja valaki utána azt mondani, hogy de én csak a citromos tortát szeretem, miért fekete erdő van? :D (létező, megtörtént eset)
szóval igen, érdemes egyeztetni, mi is ezt tesszük, de nem lehet mindenkinek megfelelni és szerintem nem is feltétlenül kell, mert ez a te eseményed nem másé. akinek nem tetszik/nem tud alkalmazkodni és választani 105 féléből mert kellene a 106. is, az ne jöjjön és ez ennyi. én így gondolom de hát kinek a pap, kinek a paplan.
így van, mindegy, hisz van pénzem, nem pénzes borítéknak hívom az embereket.
ki is van már minden fizetve.
de a szabályokat én mondom akkor is ha ez valakinek nem tetszik.
nem fogok a 105 opcióra egy 110.-et is fizetni mert nem érdekel és kész.
ne keverjük az allergiát meg az intoleranciát ide, az más, ez pedig hóbort.
már megint kavarod a szezont a fazonnal és ködösítesz feleslegesen mert nem erről van szó. mit mondom egyeztetünk mi is és olyan kaják lesznek ami minden mezei embernek megfelel, de igen volt hogy a telefonba én mondtam, hogy ilyen biztosan nem lesz. ez a pénzes zsarolás meg vicces :D mondhatnám, hogy mi a picsát csináljak a szar forinttal mikor kurvára nem magyarországon szolgáskodok pont ezért, hogy ne legyen a pénzzel probléma.
de a lényeg: nem lehet mindenkinek megfelelni ezért közelíteni érdemes a kívánthoz, és igen együttérzek a kérdezővel. amikor ezt a "nem eszek húst" meghallottam akkor mondtam, hogy pedig ez így marad, eszed nem eszed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!