Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?
Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.2024. máj. 5. 11:21
131/161 anonim válasza:
akkor jöhetsz mert nálunk lesz lazac xd
sztem ez nem kitolás, nem lehet mindenkinek megfelelni és volt olyan aki még a tortán is fennakadt, szal hol van a határ akkor? ez egy csapda, ha belemész káosz lesz a vége
132/161 anonim válasza:
de én be is fejeztem ezt a threadet mert elmondtam mindent, aki ilyen helyzetben van: kitartás és képviseljétek magatokat mert ez a ti napotok nem másé!
133/161 Grizesteszta válasza:
#132: szerintem ott a hatar, hogy lehet, hohy nincs a kedvenc, de az, aki nem hisztis, joetvaggyal jol tudjon lakni- es nem csak rizzsel vagy parolt zoldseggel... egy vega rantott gombat se edzik a tojas miatt, es ez logikus. Szamomra nem hiszti a vegan vagy a cukros vagy az allergias, de letojom, hogy csokitorta van, neked meg a citromos a kedvenced .... tutira lesz egyeb suti, majd te eszel abbol es kesz.
134/161 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem vagytok szemetek. Bunkók vagytok, de akkorák hogy cölöpöket lehetne verni veletek a Dunába.
135/161 anonim válasza:
Ti oldalak óta egymás agyát cseszitek, a direktben hergelő kérdező meg elérte az oldal és kattintásszámot. Fsza kis stresszlevezető nektek. Ügyesek vagytok! Kenyeret és cirkuszt, ugye...
136/161 Grizesteszta válasza:
#136: Nem mindegy, mi volt a kerdezo celja? En nem azert vagyok itt. Egyszeruen erdekes latni, hogy mennyire ma vrlemenyek vannak egy tok sablonos, semmi extra stituvsl kapcs. is. Egyebkent vs annll haszna a kerdezonrk, ha fok valasz erkezik? Tok infofferrns, nem? Tenyleg nem tudom...
137/161 anonim válasza:
A kérdezőt már rég letiltották, most szerintem a 133-as az új fiókja, amiről magának írogat. 😂
138/161 Darius- válasza:
Nem hinném drágábbak lennének a vegetarianus ételek. A nővéred kapjon külön menüt.
139/161 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy esküvő, születésnap, vagy csak egy sima összejövetel, egy normális ember/vendéglátó törődik azzal, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Itt nem irreális elvárások teljesítésére gondolok, hanem ha tudom, hogy valaki nem eszik húst, vagy állati eredetű ételt, akkor készülök olyannal is, mert számomra fontos embereket hívok meg az ilyen eseményekre. Aki elintézi annyival, hogy "ez a mi napunk" meg "majd eszik köretet, vagy amit tud" az inkább soha, semmilyen körülmények között ne lásson vendégül senkit. Márpedig az esküvő is egyfajta vendéglátás, hiába elsősorban a pár házasságkötéséről szól, a vendégek akkor is fontosak. Akinek meg nem, az menjen el két tanúval a hivatalba és kész.
140/161 anonim válasza:
Remélem, pár hónap múlva kiírja valaki ezt a kérdést a nővér szemszögéből. Garantálom, akkor ő lesz a finnyás hercegnő, aki divatvegán, és egyen, amit talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!