Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fogunk csak 1 személy, a...

Nem fogunk csak 1 személy, a nővérem kedvéért vegán menüt csináltatni az esküvőnkre. Ezért mi vagyunk a szemetek?

Figyelt kérdés
Nem fogjuk pluszban fizetni a rohadt drága alapanyagokat, ezekből a húspótló készítményekből 200g 1400-1500 forint körül van, a tojás és tejmentes sütikről nem is beszélve. Anyám szerint ezért érzéketlenek vagyunk, mert mit fog így enni a nővérem az esküvőn? Megmondtam őszintén, hogy úgy gondoltuk ez legyen a nővérem gondja. Vagy feltalálja magát és eszik pl.csak köretet vagy rendel magának a saját pénzén vagy hoz magával vagy nekünk teljesen mindegy. Erre anyám kiakadt, hogy milyen bunkók vagyunk.
2024. máj. 5. 11:21
 121/161 anonim ***** válasza:
26%
Jelenetettem, mert ez nem több színtiszta provokációnál, akárcsak a kérdező szándékos értetlenkedése és hergelése.
2024. máj. 6. 09:18
 122/161 anonim ***** válasza:
81%

#119 ha valaki évek óta nem evett húst és most bevagja a pörköltet valószínűleg olyan beteg lesz tőle mint az állat.

És szerintem tök mindegy hogy hobort vagy betegség. Nem nagy macera, nem nagy teher vagy költség, megoldható dolog de a kérdező nem akarja mert utalja a testvérét.

2024. máj. 6. 09:50
 123/161 anonim ***** válasza:
80%
Itt nem a vegánságról van szó, hanem arról, hogy a kérdező nem bírja a testvérét. Ha tényleg érdekelné valamennyire a testvére, megpróbálna megoldást találni, de ő nem is akar.
2024. máj. 6. 09:58
 124/161 anonim ***** válasza:
78%
Nem hát. Eljött végre az ő ideje és most bosszút állhat azért, mert a nővére - még óvodás korukban - elvette tőle a nyalókát.
2024. máj. 6. 10:56
 125/161 anonim ***** válasza:
31%

na visszatértem alvásomból :D igen, ez a videó jóóó :D

hát ja, mi is tudjuk mennyi szervezéssel jár és ez is minimál esküvő lesz.

örülök, hogy nem csak én gondolkodok így, és talán ha 100-ból 1-nek van problémája, talán nem azzal a 99-el van probléma. na ez magyar mondat lett :D

jah, megoldás ha nem jössz el, 1 hülyével kevesebb, én még ezt is bevállalom, ez a MI napunk és nem másé. akkor is megtartom ha csak 4 ember lesz és akkor is ha 50, abszolút nem érdekel és nem támogatom senki hóbortját sem az én pénzemből, szarok rá ha ez valakinek nem tetszik...

soz man

2024. máj. 6. 12:56
 126/161 anonim ***** válasza:
81%

Minek hívsz meg bárkit akkor?

A te napod az, hogy bementek ketten a hivatalba két tanúval, aztán mindenki megy a dolgára. Ha vendéget is hívsz, az onnantól kiqúrtul nem a “te” napod kizárólag, hanem vendéglátóként a meghívottaidról is gondoskodnod kell.

2024. máj. 6. 13:13
 127/161 anonim ***** válasza:
38%
így van, ezért gondoskodok. ebbe viszont nem tartozik bele hogy 100 emberre 150 féle lesz, megtartva az észszerűség határait szervezzük.
2024. máj. 6. 13:16
 128/161 anonim ***** válasza:
0%

ez jutott még eszembe, kb. itt ez megy a komment szekcióban :D

hisztis, dacos gyerekek akik a pénzzel fenyegetnek, hogy majd nem adnak annyit XD

https://www.youtube.com/watch?v=hlzm7-gvTRg

2024. máj. 6. 13:31
 129/161 Grizesteszta ***** válasza:
60%
#129: Imadom a lazacot, utalom a porkoltet. De nem cirkuszolpk, hogy nincs lazac, es nem eszem porkoltet, hanem beerem toltott kaposztaval vagy rantott hussal, mert az biztosan van egy lakodalomban. Viszont ez azert nagyon mas, mint az, hogy az egyszem vegannak rendflek-e vegan menut vagy sem. Meg az is mas, hogy a laktoz intolerans bekap egy laktaz enzimet, a cukros meg nem edzik tortat, viszont talal boven egyeb szamara ehetot. Plusz egy vegan lenyegeben nem ehet csak parolt/grillezett zoldseget es rizst. Nem mintha nem lehetne egyszer kibirni, de itt egyertelmuen kitolasra jatszik a par. Es ebben miert kellene reszt vennie a tesonak? En ilyen esetben minden jot kivannek aznap a szertartason, de nem mennek a lagziba- de ezt is csak akkor, ha az adott telepulesen van. Ha mar utazni kellene, akkor a szertartasra se mennek, hogy veletlenul se okozzak problemat.
2024. máj. 6. 14:00
 130/161 Grizesteszta ***** válasza:
31%
Bocs, 128nak szantam az elozot.
2024. máj. 6. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!