Soha többet nem akarok a testvéremmel beszélni, de a szüleink nem értik meg. Te mit tennél?
Miután kiderült, hogy babát várok szemrebbenés nélkül azt mondta, hogy reméli halva születik, mint az Ő babájuk tavaly. Akkor mi mindenben mellettük álltunk, együtt gyászoltunk, minket is őszintén megviselt ez a tragédia. Értem a fájdalmát, de ilyet akkor sem lett volna szabad mondania. Nem ez volt az első eset, hogy szörnyen bunkón viselkedik, de az utolsó, hogy nekem bármit is mondott. Azóta le van tiltva mindenhol, ha összefutunk az utcán akkor sem köszönünk egymásnak. Szerinte nekünk meg kellett volna várni míg újra babát vár, szerintem meg egy önző dög volt mindig is. Ezelőtt sem voltunk jó testvérek, gyerekként is mondhatni utáltuk egymást, aztán a távolság jót tett nekünk, de nem tartott sokáig. A szüleink sajnos nem értik ezt meg, anyukám minden beszélgetéskor mondja, hogy legyek megértőbb a húgommal, nem úgy gondolta stb. Most karácsonykor minden áron azt akarja, hogy együtt legyünk, de ez részemről kizárt, és már szinte naponta veszekszem velük is. Lassan ott tartok, hogy nem is szivesen veszem fel nekik a telefont, mert úgy is rövid időn belül felhozzák, hogy nem szabad haragba lenni a testvéremmel. A férjemmel úgy döntöttünk idén át sem megyünk hozzájuk, mert tudom, hogy hiába kérem őket akkor is akkorra hívnák át tesómékat is, és nekem nagyon nem hiányzik a veszekedés. Tudom, hogy vérig lesznek sértődve, de engem is sért, hogy nem veszik komolyan a kérésünket.
Van itt olyan, aki inkább lenyelné a békát egy napra, minthogy megsértse a szüleit? Van bűntudatom, mert még sosem volt olyan, hogy nem együtt töltöttük az ünnepeket, de ebből nem akarok engedni.
A leírásod alapján téged egy tök normális nőnek gondollak, ami csoda azok után, hogy egy ilyen pszichopata családban voltál kénytelen felnőni :(
Hagyd őket a fenébe, ennyi idő után be kell látnod, hogy anyukád mindenben tesód pártjára fog majd állni ezután is. Kell ez neked? Engem legalábbis mindig idegesítene és rosszul esne, hogy a tesóm mindent megengedhet magának, és még nekem kellene meghunyászkodni, holott teljesen nonszensz amit művel.
Írom ezt úgy, hogy "csak" vetélésem volt, de az is nagyon odavágott, viszont ezt sem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem, nemhogy tesómnak... tesód beteg, ezt túlzás nélkül mondom, menekülj!
Apukádról nem nagyon írtál semmit, inkább csak anyukádról, hogy ő pitizik tesódnak annyira. Apukád is egy követ fúj anyuddal? Vagy ő normálisabb egy fokkal, csak az asszonnyal nem tud mit kezdeni?
Kellemes karácsonyt kívánok nektek, teljen szeretetben, és egészséges, gyönyörű babátok szülessen! 🙂 (Hadd pukkadjon meg a boszorkány...)
A testvérem engem utált. Pár hónapos volt a fiunk, mikor meglátogattuk őket és elmondta, hogy ők is babát várnak és alig várja, hogy lássa a a fiát. Mondtam, hogy azért a lányra is készüljön, még nem tudhatja, mi lesz. Leüvöltött, hogy ő igenis tudja, nincs más lehetőség, csak fia születhet. A genetikai vizsgálaton kiderült, hogy lány.
Akkor elkezdett utálni engem, mert minek nekem született fiam, én lányt akartam, nem érdemlem meg! Aztán jött az, hogy át fog változni a babája neme, nem is keresett lány nevet, stb. Betegnek tartottam már akkor.
Amikor ajándékot kapott, és lányos holmi volt a babának, elátkozott mindenkit. Én be sem léphettem hozzá utána, pedig egy városban éltünk. Azóta sem változott a hozzáállása, nem hiányzik.
"Van itt olyan, aki inkább lenyelné a békát egy napra, minthogy megsértse a szüleit?"
Ekkora békát nem lehet és nem szabad lenyelni.
A szülők miért sértődnének meg? Nem őket bántották.
El kell fogadniuk a szomorú helyzetet.
Nem kell ezen sokat gondolkodnod.
Ne félj, ha te a beszólására visszaszóltad volna, hogy te meg azt reméled, hogy ilyen rosszindulatú nőnek a Jó isten soha nem ad gyereket-> azonnal ki lennél tagadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!