Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy 33 éves férfinél?

Figyelt kérdés

Bátyám 33 éves, amúgy jóban vagyunk.

Jelenleg van egy semmilyen párkapcsolata, ahol már 6 éve vannak együtt a barátnőjével.

Egy albérletben élnek, a barátnője nem dolgozik, mert nem jött be neki a szakmája, most egy másikat csinál.

Szóval kb nincs is ott vele.

De egyébként sem csinál semmit, ő 29 éves. Egésznap bújja a telóját, nézi a tv-t.

Testvérem hasonló beállítottságú lenne egyébként, munka után hazamegy és kockul.

Jelenleg azzal akasztott ki, hogy 600 ezret költött gamer asztali gépre.

Igazából tudom, hogy nincs hozzá közöm, mire költi a pénzét, nem is mondtam neki erre kb semmit, csak azt, hogy miért nem inkább jogsira költi?

Engem viszont nagyon felbosszant.

Nekem jelenleg van 2 gyerekem és örülnék neki, ha ő is valahogy komolyabban gondolkozna, ha nem is akarna gyereket, de legalább lenne valami előrejutás az életében…

Tudom, hogy nem kéne de mégis feldühít…

2023. nov. 19. 11:22
 81/101 anonim ***** válasza:
78%
#80 De, példálózok mivel a kéretlen tanács is ugyanolyan abuzáló hatást kelt, mintha egy idegen megmondaná mit csináljak. Annyit mondhat maximum a testvérének, hogy szerinte nem jó ez az életforma, az egészsége érdekében változtasson, de az az irigy, savanyú duma, amit itt leművel, és lenézi a testvérét, az nem pálya. Ha nekem ilyen lenne a testvérem, "véletlenül" nem hallana felőlem többet, mivel okoskodó emberre, aki hátráltat az életben nincsen szükségem! Lehet ez szülő, testvér, haver, szomszéd, utcabeli, és egy amerikai űrhajós is.
2023. nov. 19. 21:47
 82/101 anonim ***** válasza:
55%
Hehe, nem tetszenek a válaszok a kérdezőnek, várta volna a megerősítést. Az ilyen szülő gyerekeit nagyon tudom sajnálni. Előre megrajzolt útvonalon él, vagy hallgathatja anyuci hisztijét. Tudom-tudom, nem kell neked megerősítés. :)
2023. nov. 19. 21:51
 83/101 A kérdező kommentje:
Abuzál :DDDD na gyerekek én leléptem, beszélgessetek nyugodtan
2023. nov. 19. 21:57
 84/101 anonim ***** válasza:
80%
#83 Végre, köszönjük, de remélem a testvéredtől is, örökre! Mond meg neki, van pár feles alaplapom, hátha foglalkozik szabadidejében barkácsolással is! Gyereket bárki tud gyártani, számítógépet venni már nem biztos! Te az önálló élettel dobálózol, ő meg merevlemezzel, hehehe.
2023. nov. 19. 22:02
 85/101 anonim ***** válasza:
80%
Na, jól is teszed, menjd és foglalkozz kicsit a pároddal meg a gyerekeiddel, mert úgy hátha jó lesz a kapcsolatotok és nem a tesót bsztatásával éled majd ki a Karen ösztöneidet.
2023. nov. 19. 22:38
 86/101 anonim ***** válasza:
77%
Szegény testvérét lehet csak sajnalni.
2023. nov. 19. 23:04
 87/101 anonim ***** válasza:
40%
78as, aki a mai világban bevállal két gyereket, az nem arról híres hogy jujj de jól tud bánni a pénzzel:-D Kivéve ha apuci megtámogatja.
2023. nov. 20. 06:01
 88/101 anonim ***** válasza:
84%

Igen-igen, minden gémer életképtelen söpredék. :D

Én 7 éve vettem gamer gépet 650e-ért, számold át mostani árra. Jah és igen, kifejezetten szeretek játszani, de attól még lediplomáztam, majd 10 éve együtt vagyok a már azóta feleségemmel, fenntartjuk magunkat, egy albérletet, 2 autót. A gyerekekhez meg kell még néhány év, mert az asszony még egyetemen van (bár ő munka mellett csinálja).

Köszönöm szépen, hogy felháborodsz az olyanokon mint én. :D

2023. nov. 20. 09:08
 89/101 anonim ***** válasza:
79%

Tökéletesen igazad van, semmi közöd hozzá, és igen, fogd be.

A helyében minden kapcsolatot megszakítanék veled, mert mindenbe beleugató tahó vagy ;) - ez TÉNY.

2023. nov. 20. 10:45
 90/101 anonim ***** válasza:
89%
Szegény kérdező nem olyan válaszokat kapott, mint amire számított, brühühü. Jól is teszed, h lelépsz, hisz nincs igazad és lehetőleg a testvéredet is hagyd békén, sokkal jobban járna egy ilyen mindenbe belepofázó testvér nélkül, aki a gyk-n hordja őt el, amiért másképp él, mint azt ő jónak látja.
2023. nov. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!