Szerintetek ez normális egy 33 éves férfinél?
Bátyám 33 éves, amúgy jóban vagyunk.
Jelenleg van egy semmilyen párkapcsolata, ahol már 6 éve vannak együtt a barátnőjével.
Egy albérletben élnek, a barátnője nem dolgozik, mert nem jött be neki a szakmája, most egy másikat csinál.
Szóval kb nincs is ott vele.
De egyébként sem csinál semmit, ő 29 éves. Egésznap bújja a telóját, nézi a tv-t.
Testvérem hasonló beállítottságú lenne egyébként, munka után hazamegy és kockul.
Jelenleg azzal akasztott ki, hogy 600 ezret költött gamer asztali gépre.
Igazából tudom, hogy nincs hozzá közöm, mire költi a pénzét, nem is mondtam neki erre kb semmit, csak azt, hogy miért nem inkább jogsira költi?
Engem viszont nagyon felbosszant.
Nekem jelenleg van 2 gyerekem és örülnék neki, ha ő is valahogy komolyabban gondolkozna, ha nem is akarna gyereket, de legalább lenne valami előrejutás az életében…
Tudom, hogy nem kéne de mégis feldühít…
Igen-igen, minden gémer életképtelen söpredék. :D
Én 7 éve vettem gamer gépet 650e-ért, számold át mostani árra. Jah és igen, kifejezetten szeretek játszani, de attól még lediplomáztam, majd 10 éve együtt vagyok a már azóta feleségemmel, fenntartjuk magunkat, egy albérletet, 2 autót. A gyerekekhez meg kell még néhány év, mert az asszony még egyetemen van (bár ő munka mellett csinálja).
Köszönöm szépen, hogy felháborodsz az olyanokon mint én. :D
Tökéletesen igazad van, semmi közöd hozzá, és igen, fogd be.
A helyében minden kapcsolatot megszakítanék veled, mert mindenbe beleugató tahó vagy ;) - ez TÉNY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!