Szerintetek ez normális egy 33 éves férfinél?
Bátyám 33 éves, amúgy jóban vagyunk.
Jelenleg van egy semmilyen párkapcsolata, ahol már 6 éve vannak együtt a barátnőjével.
Egy albérletben élnek, a barátnője nem dolgozik, mert nem jött be neki a szakmája, most egy másikat csinál.
Szóval kb nincs is ott vele.
De egyébként sem csinál semmit, ő 29 éves. Egésznap bújja a telóját, nézi a tv-t.
Testvérem hasonló beállítottságú lenne egyébként, munka után hazamegy és kockul.
Jelenleg azzal akasztott ki, hogy 600 ezret költött gamer asztali gépre.
Igazából tudom, hogy nincs hozzá közöm, mire költi a pénzét, nem is mondtam neki erre kb semmit, csak azt, hogy miért nem inkább jogsira költi?
Engem viszont nagyon felbosszant.
Nekem jelenleg van 2 gyerekem és örülnék neki, ha ő is valahogy komolyabban gondolkozna, ha nem is akarna gyereket, de legalább lenne valami előrejutás az életében…
Tudom, hogy nem kéne de mégis feldühít…
6e reális egy olyan pc-re amin a modern játékok futnak. Ez a hobbija, miért kell leszólni?
Minek neki jogsi? Majd csinál ha szeretne autót. Attól még hogy te a családos papírforma mókuskerék életet választottad, nem kell neki is.
Kérdező!
Egyáltalán mi számít a mai világban normálisnak? Ez relatív.
Valakinek a gyerekek és család az élet célja, vannak akiknek az utazás jelenti ezt a célt, vannak a gamerek akik minden szabadidejüket a gép elött töltik, és még hosszan lehetne sorolni.
600 ezer forint egy gamer PC-ért nem számít soknak, vannak olyan videókártyák amik 1 milliónál kezdődnek.
Ha bátyádnak ez a élet tökéletes, akkor ne szóljál bele. Majd ha változtatni szeretne az életén akkor majd megteszi.
Foglalkozzál a saját életeddel, és ne egy másikéval!
61. Te hogy hasonlítottad ossze a ferjedet a kedező tesojával? Megcsak nem is hasonlít. A kérdező testvérének se saját lakása, se felesége, se gyereke nincs. Csak egy barátnő aki után fizetni kell a számlákat, valoszinű csak eltartatja magát.
Ugyan mi irigyelni való lenne a testvér életén? Elmondhatná valaki.
Elmondom, hogy egy autó fenntartása drágább, mint a gamerekedés, a gyerekekről ne is beszéljünk.
Ha olyan jól ép, hogy még a nőjét is eltartja nem értem mi a gondod.
Nem mindenki akar standard rabszolga életet élni, ház, autó, gyerek.
Van hobbija az élteti, nem pedig hogy közjószágokat neveljen!
Te boldogtalan vagy a saját életedben. Vagy rossza a párkapcsolatod, vagy valami gond van a gyerekekkel, sok a stressz. Ez 100%.
Már most haragot, sértettséget generálsz egy olyan helyzetben, ami csak a te fejedben létezik (hogy a tesódat kirakják, hajléktalan lesz, nem lesz mit ennie). Nyoma sincs ennek, de te már azon dühöngsz és sértődsz, amit majd mondani fog szerinted, ha egyszer így lesz. Ez hol normális? Ez hol egészséges lelkület?
Megveted a saját testvéredet. Egyszerűen képtelen vagy elfogadni, hogy nem a te klónod. De ha az lenne, a hozzád hasonló akkor is találna valamit. Hogy mi lesz a gyereke neve, hogy hogy neveli. Hogy a barátnője hol dolgozik. Hogy megbukott-e a jogsi vizsgáin. Hogy milyen autót vett vagy nem vett. Hogy milyen lakást vagy házat vett, miért kell ez vagy az bele, miért ilyen lett, miért itt van.
Soha nem tudna neked megfeleni, mert neked a saját kis életeddel van bajod, azt meg nem a tesód fogja megoldani.
Miért kérdező, te mit értél el önerőből? Vettél saját pénzen ingatlant?(férjed hozzájárulása nélkül) nagyon jól fizető munkahelyed van? Mennyit tettél félre egyedül?
Mert el kell keserítselek, de a két gyerek nem teljesítmény, azt bárkit tud csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!