Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy 33 éves férfinél?

Figyelt kérdés

Bátyám 33 éves, amúgy jóban vagyunk.

Jelenleg van egy semmilyen párkapcsolata, ahol már 6 éve vannak együtt a barátnőjével.

Egy albérletben élnek, a barátnője nem dolgozik, mert nem jött be neki a szakmája, most egy másikat csinál.

Szóval kb nincs is ott vele.

De egyébként sem csinál semmit, ő 29 éves. Egésznap bújja a telóját, nézi a tv-t.

Testvérem hasonló beállítottságú lenne egyébként, munka után hazamegy és kockul.

Jelenleg azzal akasztott ki, hogy 600 ezret költött gamer asztali gépre.

Igazából tudom, hogy nincs hozzá közöm, mire költi a pénzét, nem is mondtam neki erre kb semmit, csak azt, hogy miért nem inkább jogsira költi?

Engem viszont nagyon felbosszant.

Nekem jelenleg van 2 gyerekem és örülnék neki, ha ő is valahogy komolyabban gondolkozna, ha nem is akarna gyereket, de legalább lenne valami előrejutás az életében…

Tudom, hogy nem kéne de mégis feldühít…

2023. nov. 19. 11:22
 71/101 anonim ***** válasza:
94%
Annyira szánalmas mikor valaki megakarja mondani a másiknak hogyan kellene élnie.. 😂
2023. nov. 19. 19:05
 72/101 A kérdező kommentje:
Wow, 63! na adjatok ki magatokból mindent gyakori fotelharcosai :D
2023. nov. 19. 19:07
 73/101 anonim ***** válasza:
83%
72es, mi legalább nem a testvérünkkel arcoskodunk, akik lehet több mindent elért, és jobb ember mint mi:-D
2023. nov. 19. 19:15
 74/101 anonim ***** válasza:
91%

Te beszélsz fotelharcosságról? :D Ez komoly? Te mit csinálsz, hm? Egy anonim oldalon szidod és ekézed a saját testvéred, mert nem olyan életet él, amilyet őnagyságossága jónak gondol. Ehhez azért nem kicsit kell szánalmasnak lenni. Sajnálod tőle azt a 600 ezres gépet? Fogadjunk jobb helyen lett volna nálad meg a porontyaidnál, ugye? Az fáj ennyire vagy ki bántott?

Tényleg nem kell az embernek ellenség, ha a saját testvére ekkora .....

2023. nov. 19. 19:27
 75/101 anonim ***** válasza:
88%
Küldjük a respektet a tesódnak, kérdező, hogy még nem rúgott tarkón téged. Én már lehet megtettem volna - vagy csak nekünk mered kifejezni ezt a sok mocskolódást, így, a háta mögött, de a szemébe nem mondod?
2023. nov. 19. 19:29
 76/101 anonim ***** válasza:
69%

63-as vagyok.

Fotelharcos, így még senki nem nevezett.

Elmondom én mint fotelharcos, hogy mit értem el eddig az életben, asztán hogy elhiszed vagy nem, az már nem érdekel.

25 éves koromban bejártam fél Europát. Magyarországon végig gyalogoltam a Kinizsi százas gyalogtúrát, végig csináltam a Magyarországi kék-túrát, és pár évvel később megcsináltam az, el-camino zarándokútat 35 nap alatt.

Van három szakmám, a németnyelvet szinte anyanyelvi szinten beszélem. És, ezek mellett folyamatosan tanulok és dolgozok. Mindeszt úgy hogy, az anyagi hátterem nem volt túl fényes. Jelenleg Győrben élek, egy kertesházban a családommal, amit a semmiből kellett megteremtenem. Most vagyok 38 éves, és még bőven vannak terveim a jövőre nézve.

További szépestét!

2023. nov. 19. 20:28
 77/101 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, én nem a fotelból, hanem a kanapéról írom. Te meg vagy szedj valamit, vagy szólj az embernek, hogy elhanyagol.
2023. nov. 19. 20:45
 78/101 Darius- ***** válasza:
0%

Mi a célod ezzel a kérdéssel. Nem normális, mert nem tudja kezelni a pénzt. Sokan vannak ilyenek, engem is dühÍt. Inkább azt kellett volna megkérdezni hogyan tudunk tanácsot adni abban, hogy valamilyen módon rávedd ne pazaroljon. Így ebből arra következtetek elsősorban nem akarsz segíteni, inkább a meggyőződésedet akarod igazolni. Ezért fölösleges kérdést indítani, ami a kifejtésben le van írva egy nagy rakás szemét.

Valóban az ő élete, de mégis meg kell próbálnod segÍteni. Meglehet játékfüggő, kellene találni neki elfoglaltságot kint, mert ha bent van mindig nem fog leszokni a netezésről, játékokról. Talán próbáld elvinni őt a barátaidhoz, a próbán a hangsúly, mert ha semmiképp nem akar változtatni, akkor ott marad ahol van.

2023. nov. 19. 21:04
 79/101 anonim ***** válasza:
83%
#78 Miért kéne rávenni, felnőtt ember azt csinál amit akar, akkor én meg abban kérek tanácsot, hogy segítsenek nekem rávenni a szomszédot, hogy főzzön rám mindennap, mert nekem így nem tetszik. Ugyanaz a logikátlan baromság. Semmi közötök más életéhez, a tesónak azt is el kell fogadnia, ha neki a "Dárius kincse sem elég." (Na jó, ez sz@r poén volt.)
2023. nov. 19. 21:29
 80/101 Darius- ***** válasza:
19%
78-Ne példázódj a szomszéddal, mert ő idegen neked, a testvéred pedig nem. Azért mert a testvére adhat neki tanácsot, aztán az ő döntése megfogadja vagy nem. Egyre inkább önző kezd lenni ez a világ.
2023. nov. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!