Normális az, hogy egy 38 éves férfinek a szülei kezelik
a pénzét?
Figyelt kérdés
Páromról van szó. nemrég beszéltünk róla, náluk hogy van, beszál-e otthon a költségekbe, mert még otthon lakik. Csak pár hónapja ismerjük egymást.
És ő elmondta, hogy anyukája felveszi a pénzt és ad belőle, olyan 10-20 ezer forintot. Ő 60 ezer forintot keres, de van hogy túlórázik és szombaton is dolgozik, ha sok a munka. Akkor se kap több pénzt a szüleitől. Nekem ez nagyon furcsa.
Most komolyan erre nem lehet mit írni... Nem egy férfiról van szó hanem egy 38 éves gyerekről.
2015. nov. 8. 12:38
2/37 anonim válasza:
és pontosan mit vársz ettől a kapcsolattòl?
szerintem keress olyat aki már felnőtt és a korához mérten viselkedik
2015. nov. 8. 12:38
3/37 A kérdező kommentje:
De biztos, hogy az ő hibája ez? Hiszen ha a szülei ezt várják el?
2015. nov. 8. 12:43
4/37 anonim válasza:
Onnantól, hogy valaki 38 évesen a szüleivel lakik, nincs miről beszélni...
2015. nov. 8. 12:53
5/37 rrrrrreennnnn válasza:
Ott kezdődik,hogy màr eleve az nem normàlis,hogy 38 évesen otthon kakik.Mi az,hogy ezt vàrjàk el tőle?Ne mâr hallod. Hàt persze,hogy az ő hibâja. Mert 38 èvesen mamahoteles. Ilyet sem nagyon hallottam még.
2015. nov. 8. 12:54
6/37 anonim válasza:
38 évesen otthon lakik. Olyan munkát tudott elérni ennyi idős fejjel, aminek a fizetsége nálam kb. a rezsiköltséget takarja be, ha beleveszem a mobilszámlákat is.
Most komolyan, szerinted ezért kit lehet okolni? Ugyanis minden más ebből következik.
Amúgy meg értelmetlen dolog felelőst keresni, sokkal inkább a megoldásra kéne koncentrálni. Ami neked az lenne, ha hagynád a fenébe ezt a pasit, és egy felnőtt, életrevaló párt keresnél.
7/37 anonim válasza:
Ezt rabszolgatartásnak hívják, és börtönbe szoktak kerülni miatta az elkövetők. Nem vicc! Az más kérdés, ha a párod magatehetetlen, és gyámságra szorul, de ezt nem írtad.
8/37 anonim válasza:
És neked ez még a párod?
2015. nov. 8. 12:57
9/37 anonim válasza:
Nem, nem az.Attól, hogy a szüleivel él, még nem indok hogy az anyja kezelje a pénzt. Mindazonáltal nem értem, hogy lehet a minimálbérnél is kevesebbet keresni. Mert ha a rezsit sem fedezi a keresete, valahol azért megértem, hogy ha otthon él lenyúlják. A kajája szerintem többe kerül. Itt más lehet a probléma. Vagy pszichikailag vagy szellemileg vagy egyéb tekintetben valami nem stimmel vele. Kezdj olyannal kapcsolatot, akivel önálló életet tudtok kezdeni.
2015. nov. 8. 13:01
10/37 anonim válasza:
Közelítsük meg a másik oldalról a kérdést. Mennyibe kerül egy 38 éves férfi ellátása, lakhatása ? Attól tartok, havi 60 ezerből nem jön ki. Akkor még mindig a saját szülei tartják el, ha zsebpénzként kap 10-20 ezret. Inkább az a szomorú, hogy van olyan élethelyzet, amelyben életerős 38 éves felnőtt férfi nem keres annyit, hogy önállóan eltartsa saját magát !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!