Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, hogy egy 38 éves...

Normális az, hogy egy 38 éves férfinek a szülei kezelik a pénzét?

Figyelt kérdés

Páromról van szó. nemrég beszéltünk róla, náluk hogy van, beszál-e otthon a költségekbe, mert még otthon lakik. Csak pár hónapja ismerjük egymást.

És ő elmondta, hogy anyukája felveszi a pénzt és ad belőle, olyan 10-20 ezer forintot. Ő 60 ezer forintot keres, de van hogy túlórázik és szombaton is dolgozik, ha sok a munka. Akkor se kap több pénzt a szüleitől. Nekem ez nagyon furcsa.

2015. nov. 8. 12:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

Sok boldogságot! <facepalm>

ugye, nem gondoltad komolyan, hogy egy anyuci szoknyája mellett ülő, a minimálbérnél kevesebbet kereső, 38 éves életképtelen pasassal kötöd össze az életed?

Amúgy ugye nem gondoltad komolyan, hogy az anyjának nincs igaza, mikor csak a pasas kajája és rezsije több, mint az a 40, amit anyuka megtart a fizetéséből?

2015. nov. 8. 13:10
 12/37 anonim ***** válasza:
28%

szóval elveszi a pénze nagy részét az anyja és ad neki 10 rongyot??

az mire elég?

ne haragudj, de sok reményt nem tudok fűzni ehhez a kapcsolathoz

2015. nov. 8. 13:13
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
60 ezret keres??? Hogyhogy? Hol dolgozik vagy hany orat, hogy ennyi??
2015. nov. 8. 13:15
 14/37 anonim ***** válasza:
63%
Sztem szakmunkás bért kap közmunkásként. Az asszem 60.
2015. nov. 8. 13:16
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
A féfri szó túlzás rá. És ezzel elmondtam mindent.
2015. nov. 8. 13:27
 16/37 anonim ***** válasza:
84%
Nem normális
2015. nov. 8. 13:43
 17/37 A kérdező kommentje:
7 órába dolgozik. De ha túlórázik, szombaton is többet keres. meg volt olyan is hogy 8 órába dolgozott. Amúgy szerintem az se biztos, hogy ő pontosan tudja mennyit keres. Nekem az a fura, hogy nem abba egyeztek meg a szüleivel, hogy mondjuk 40 ezret odaad, aztán a többi az övé. Nyáron lehet kevesebbet, mert akkor nincs fűtés. És akkor látszik a fizetésén, ha túlórázik, szombaton is dolgozik, hogy olyankor több pénze van. És ez jobban motiválná, hogy esetleg plusz munkát is vállaljon, vagy jobb munkahelyet keressen. Mert úgy, hogy tök mindegy mennyit keres, csak egy x vagy y összeget kap az nem nagyon motiválja. Az szerintem nem olyan nagy tragédia, hogy a szüleivel lakik. Ha nem volt még kivel összeköltöznie, minek élne egyedül. Meg egyedül. Szerintem ha majd ketten élnénk jó lehetne a dolog. Errefele nálunk nagyon nehéz munkát találni és kevesebbet keresnek az emberek. Egyébként a minimálbér az 60.000 ezer valamennyi Ft nem? nettóban.
2015. nov. 8. 13:47
 18/37 anonim ***** válasza:
81%
Nem normális. Már az se, hogy egyáltalán felmerult benned a kérdés. ...
2015. nov. 8. 13:49
 19/37 anonim ***** válasza:
87%

Azt hittem, hogy ilyen nem létezik, de úgy látszik mégis. És az a legfurcsább,és egyben számomra érthetetlen dolog, hogy te ezt normálisnak tartod.

Szerintem érdemes lenne tisztáznod, hogy mit jelent neked az a szó, hogy férfi, és a lelked vágya szerint dönts. Példaként elmondom, hogy nekem mit jelent: valaki, akire fel tudok nézni, tisztelni tudom, támaszkodhatok rá ha nehéz helyzetben vagyok, önálló, független, határozott, dönteni képes, kiáll magáért, így értem is ki tud állni.

Számomra a te párod nem férfi, hanem egy felnőtt testbe bújt gyerek aki engem taszítana és soha nem tudnék vonzódni hozzá mint férfihoz. (Mert nem az, egy gyerekbe meg nem tudok szerelmes lenni.)

2015. nov. 8. 13:51
 20/37 anonim ***** válasza:
72%
70 ezer körül van a nettó minimálbér.
2015. nov. 8. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!