Szerintetek ez normális egy 33 éves férfinél?
Bátyám 33 éves, amúgy jóban vagyunk.
Jelenleg van egy semmilyen párkapcsolata, ahol már 6 éve vannak együtt a barátnőjével.
Egy albérletben élnek, a barátnője nem dolgozik, mert nem jött be neki a szakmája, most egy másikat csinál.
Szóval kb nincs is ott vele.
De egyébként sem csinál semmit, ő 29 éves. Egésznap bújja a telóját, nézi a tv-t.
Testvérem hasonló beállítottságú lenne egyébként, munka után hazamegy és kockul.
Jelenleg azzal akasztott ki, hogy 600 ezret költött gamer asztali gépre.
Igazából tudom, hogy nincs hozzá közöm, mire költi a pénzét, nem is mondtam neki erre kb semmit, csak azt, hogy miért nem inkább jogsira költi?
Engem viszont nagyon felbosszant.
Nekem jelenleg van 2 gyerekem és örülnék neki, ha ő is valahogy komolyabban gondolkozna, ha nem is akarna gyereket, de legalább lenne valami előrejutás az életében…
Tudom, hogy nem kéne de mégis feldühít…
"Megvan nekem a saját családom, akikkel foglalkoznom kellene."
Tedd azt!
Frankón nem értem.
A felnőtt tesódnak, aki otthonülő típus, van egy hasonló beállítottságú, stabil barátnője, aki jelenleg tanul.
Hol a probléma? A gyerekcsinálás mitől lenne "komoly" dolog?
13# Te is valami hasonló életet élhetsz, ha ennyire belázadtál..
Nem tudom, miből szűrted ezt le, hogy nem aggódom.
És igen aggódom magam miatt is. Mert nyilván nem nézném végig, hogy nincstelenné váljon, mivel a testvére vagyok, de nem finanszírozni nehezen tudnám.
Ezt csak azért írom le, h talán lásd a másik oldalt is.
Én ebben a storyban a bátyád helyén vagyok, illetve még nála is rosszabb. Nincs párkapcsolatom és a szülői házban élek. Öcsém nekem is sokkal sikeresebb minden téren. A fő oka ennek az egész szitunak egyértelműen az, h simán nyomorék vagyok és iszonyatosan rosszul menedzseltem az eddigi életemet.
Viszont van egy csomó olyan dolog az életemben, amiről senki sem tud, pl egy nem halálos, de súlyos, életet nehezítő betegség, ami konkrétan tönkreteszi a napjaimat. Plusz vannak más ügyeim is, ami miatt a jövő tervezése vált lehetetlenné egyelőre. Ezen dolgok miatt depressziós lettem, meg a franc tudja még milyen agybajaim vannak, gyakorlatilag élni sem akarok. Nem mondom, h ezek a dolgok kifogást jelenthetnek, de a te testvéred sem biztos, h csak önhibájából tart ott, ahol. Beszélgess vele, talán szüksége van rád, elvégre mindegy milyen, de a testvéred.
De kérdező, mi a bajod tulajdonképpen? Mi bánt téged ebben a helyzetben? Mi dühít? Mi az, ami miatt neked az a dolog fáj, hogy a tesód elvert 600 ezret egy gamer laptopra? Ő kereste meg azt a pénzt, ő dolgozott meg érte, azt csinál vele, amit akar! Senki nem mondta, hogy neked fel kell karolnod, el kell tartanod, igazság szerint az ég adta egy világon semmi közöd nincs neked ahhoz, hogy hogyan él, mit csinál, mert felnőtt ember, az ő dolga! Milyen választ vártál itt a kommentelőktől? Hogy együtt sápítozunk majd azon, hogy egy 33 éves, felnőtt, kereső ember inkább introvertált, elkölti a pénzét arra, amire akarja és még nem érett meg benne az akarat,hogy családja legyen?
Mert ha a tesód züllött, bűnöző alkoholista lenne vagy drogos, akit segítesz anyagilag és a te pénzed vagy a közös szülői örökséget veri el, azt mondtam volna, hát basszus, az gáz. De így, ami mi látunk, az az, hogy feleslegesen hergeled, idegesíted magad olyan dolgokon, ami nem rád tartozik, nincs ráhatásod, nem tudsz vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!