Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fizet a nővérem , mit tegyek?

Nem fizet a nővérem , mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nővérem 11 éves lánya összetörte a vadonatúj iPad pro-mat, miután megsértődött hogy anyukája nem vesz neki ilyet. Bosszúból térddel beleugrott az iPadba , ketté tört, kuka az egész nem vettem rá garanciát mert vigyázok mindenre. A nővérem csak annyit mondott hogy kérjen bocsánatot. Nem ajánlotta fel hogy rendezi a károkat. Amikor már mentek el gondoltam megkérdezem kifizeti-e mégis csak majdnem fél milliós kárt okozott a lánya. Erre ő nagyon megsértődött, hogy hogy merek ilyet kérni és milyen pofátlan vagyok, ha van ennyi pénzem ilyen hülyeségre akkor tudok venni egy másikat is. Erre én régóta spóroltam és szükségem van hozzá a munkámhoz is.Csak szerintem kéne kifizetnie? Én is ha összetörnék náluk valamit alap hogy kifizetném.

2022. jan. 17. 23:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/177 anonim ***** válasza:
20%
#106 Most már az én kedvemért, tölts már fel nekik egy kisatírozott képet. :) Nem lesz nekik elég, belekötnek majd abba is, de hadd ismerjenek már rá a saját szánalmas, kamuzós, konteógyártós énjükre. :)
2022. jan. 18. 18:37
 112/177 anonim ***** válasza:
10%
108, engem baromira szórakoztat, hogy képes vagyok értelmezni is, amit olvasok, és feltűnnek az ellentmondások.
2022. jan. 18. 18:38
 113/177 anonim ***** válasza:
5%

Nem fogja megtenni, mert nem tudja megtenni, ennyi az egész. :D

Arra emlékeztet amugy mikor egy másik kérdésnél valaki a Mercijével hencegett, meg hogy a csjaával mit csinálnak ott és rakta fel sorba a képeket, aztán valaki meg szépen belinkelte a felnőttfilmes videot amiből mentegette ki a képernyőmentéseket. D: :D Az azért komoly volt.

2022. jan. 18. 18:39
 114/177 anonim ***** válasza:
21%
#110 Arra ott lenne az "5 perc alatt odaphotoshoppolom" szöveg. :) Leleményesek ám a konteósok, ha a saját képzelt valóságukat kell védeni.
2022. jan. 18. 18:41
 115/177 anonim ***** válasza:
0%

Ott van: Dobjon rá egy darab cetlit rajta valami szöveggel: Azt már picit nehezebb odaphotoshoppolni.

Aki meg profi szinten használ photoshoppot, az nem itt szórakozna jó esetben :D

2022. jan. 18. 18:44
 116/177 anonim ***** válasza:
59%

89#

“ Ráadásul a #87-es kommentedben ugyanezt folytatod is, szóval nem igazán értem ezt a nagy tagadást részedről, mikor nyilvánvaló, hogy mit csinálsz.”

Azt írtam, hogy a 75. hozzászólásig hittem a kérdezőnek, valahol még írtam is, hogy ha lehet, hozzánk pont ezért nem jöhetnek őrült gyerekek. Viszont az ominózus hozzászólás nekem gyanús és elbizonytalanít.

Az meg ahogy te az összefoglalóm alapján csípőből lekamuzóztál, csak megerősíti a gyanút, hogy valami nem stimmel.

2022. jan. 18. 18:49
 117/177 anonim ***** válasza:
92%
Úristen. Ennyi sok gonosz és rossz indulatú embert. Atyaég. Ha szerintetek kamu a kérdező, akkor mégis mi a büdös francért írogattok ide? Meg komolyan képet vártok? Micsoda szánalom ez úristen. Nincs jobb dolgotok, mint hogy itt anonim oldalon győzködjétek egymást, hogy kamu meg nem kamu és képeket vártok el? Vicc. Legalja ez a szint... Kérdező én hagynám ezeket az embereket...
2022. jan. 18. 18:52
 118/177 anonim ***** válasza:
77%
#117 Azért kamuzóztalak le, mert az 'összefoglalód' alapján azt sugallod, hogy a kérdés és a történet kamu. Szerintem ez tök clear, mi nem stimmel?
2022. jan. 18. 18:54
 119/177 anonim ***** válasza:
10%
Na megjött a védőügyvéd is, vagy csak belépett emgint a másik profillal.
2022. jan. 18. 18:54
 120/177 anonim ***** válasza:
15%
Azért ezen szét röhögöm magam. A covid kapcsán ment az agymosás, na de már családi kérdésben is az megy, hogy az ellentmodásokat “kötelező” elhinni, különben egyből elkezdenek rikácsolni, hogy “konteóóós, Rrrrobika mondja konteóóós!!!!”
2022. jan. 18. 18:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!